Gå til innhold

Dere som venter i Mai og Juni...


2blånisser

Anbefalte innlegg

...hvordan går det med dere?

 

Her begynner det å bli veldig slitsomt synes jeg. Men er under to uker igjen, så er jo kort tid til babyen kommer nå:) Gleder meg til å treffe lille nurket! Så og si alt er i hus av det vi trenger nå. Det er bare noen småting igjen å kjøpe, men som egentlig ikke trenger å bli kjøpt før etter fødselen.

 

Lykke til dere andre! Er vel endel av oss som har veldig kort tid igjen, iallefall to av dere andre som var på BIM-treffet:) Kanskje vi møtes på føden, var jo veldig tett termin på oss:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

heisan..her ventes det ei junitøtta..og alt går fint..litt mye kynnere og eksamen i vente..men etter 30 mai kan hun komme..

har det meste i hus allerde jeg, men har ikke pakket fødselsveska da, men streser ikke med det heller...er ikke lange veien å kjøre for å hente det:)

 

katti hva terminen din??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei:) Har termin 9 mai. Når i Juni e det du vente?

Du ska vel føde i Alta da, når du skriver det e kort vei?

Vært noe mer på gravidsvømminga? På treffet va det jo snakk om å gå dit.. Æ ble ikke å gå, har ikke vært en eneste gang der. Men trena no på den gravidtreniga på Spenst til Mars, men da ble bekkenløsninga så ille at det ikke gikk å trene lenger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

[email protected] du fått??

 

har termin ca 14 juni...glede mæ til det;)har vært et par ganga på den svømminga og syns det e kjempekoselig;) absolutt å anbefale...trene av og til på spenst, men bare ute i styrkesalen da...

men kjenne det i bekkenet da:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi fikk en nydelig gutt 25. april! Det ble planlagt keisersnitt i Hammerfest - en alt i alt fin og rolig opplevelse. Kanskje vi skal ut og trille en dag Rosa? Lykke til med fødselen! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å Gratulere så mye nordboer1:) Lurte på om du hadde fått babyen din. Noen spes grunn til at det ble keisersnitt? Det va bra at du fikk en fin fødselsopplevelse. No har æ en dag igjen til termin, og venter veeeldig nå... Men forhåpentligvis kommer han snart. Vi venter også en gutt. Ja vi får ta en trilletur etter æ har fått, blir koseli! Kos dæ hjemme med lillegutten:) Takk for lykkeønskning, håpe på en "kort og lett" fødsel!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...