Gå til innhold

Nok en skravletråd til Titsi, Vinterbarn, Idefix og Hebbie....24/10


Chiquita Bananas

Anbefalte innlegg

Ja da var det enda en ny tråd.

Hehehe.....mobber du meg for nicket mitt Titsi ;o)

 

Nå er jeg tom for å skrive noe - er helt stappas i magen av hvit saus.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mobber ikke jeg!!! Synst du har et fint nick jeg :o) Ser jo ut som julepynt nesten, alvor!!

 

Så eldstejenta di ønsket gutt Vinterbarn :) Morsomt! Trodde jenter var helt vill etter jente-effekter og rosa stæsj!

Men nå har hun jo allerede en lillesøster da..

 

Må hoppe i dusjen med minsten snart.. Har besttukket han med en kjærlighet på pinne. Hiver jeg han i taket nå, så henger han fast!! Uten å overdrive.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Muffins ja - etter bakinga til barnedåpen så mista jeg liiiitt interessen. Jeg vil ha goooode myke og søøøøte muffins. Ikke dem fra pose...

 

Hehehe...julepynt ja !! Jeg elsker julepynt :o) Skulle ønske jeg kunne ha julepynt fremme hele året - blir alltid så glad rundt juletider pga. all pynten og snøen.....

Fikk høre fra de andre jentene på de andre trådene at dem pleide å finne tråden kjapt for dem leta bare etter nicket mitt som skilte seg ut litt ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

*mobbe vinterbarn*

hehehe....du er fornærma på meg ;o)

Men så bra at du er så lett å blidgjøre - skal bare en muffins så smiler jenta fra øre til øre ;op

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe.. jada, litt sjokolade så er ho blid igjen se.. Ikke lang sur jeg.. bare du holder deg unna de runde innleggene framover ;O)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Dere er faen meg ikke gode HEHEHE ler rått her...

Sitter å stirrer på tven jeg når dere lager ny tråd og greier.

Ser for meg den guttungen din Titsi,som han fra pepsi reklama som raser nedover vindua med sånn kliss på armer og bein ;0)

 

Her ønsker egentlig alle seg ei søster,men de har forstått at de får en bror.Spurde mellomste idag.Hva skal vi gjøre om det komme en jente da? Skal vi bytte den bort til en gutt.Da såg han bare rart på meg og lo.Nei mamma vi skal IKKE bytte babyen nei :0)

 

Har jeg sagt komentaren snuppa sa da hun var med på do her en dag?

Siden jeg er en Tenalady etter vakumet med første mann er jeg avhengig av å bruke truseinnlegg eller tena da...Snuppa ser ned i trusa mi og plutselig sier hun.Mamma mamma babyen bruker jo bleie allerede jo ;0)

 

Men det er det nok mor som gjør..he he

Er litte granne spent på morgen dagen,men på en annen måte skal jeg nyte de siste dagene.Bake litt og få snuppa frisk igjen.Hun har feber og klager over ørene igjen.Nedtur :0(

Om jeg baker 16 brød i morgen så er det vel håp om at ting kan starte av seg selv?? eller at jeg besvimer i en deig..Får se hva det blir :0)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

yea...... blir egentlig litt stressa av meg selv jeg nå.. godt jeg ikke er høy gravid, da hadde vel fødslen startet!!! hehe....

 

Så nydelig sagt av snuppa di da idefix.. hehe.. de er jo så søte da. Var som min eldste sa når hun var 3 år, hadde fått en gutte dukke med tiss. " guttetissen ligner egentlig litt på et smykke..." herregud jeg lo... et jævlig stygt et tenkte jeg da.. hadde vel ikke akkurat hengt det rundt halsen i gull.. hihi.. kanskje ho skal få det til konfiramasjonen sin.. tror dere ho blir fornøyd da???????? kuleste morra i gjengen jeg da... eh..??!!!

 

Så synd at dattera di har blitt syk igjen da, jeg skal ha med K på kontroll i morgen. Håper ho slipper mere medisin nå. Hun gleder seg veldig til å høre fosterlyden, for det gjorde vi sist.. er de største øynene jeg har sett...hihi...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ha ha ha smykke.Ja det var en knall ide :0)

Tviler på at det hadde blitt den mest populære gaven..

Men er du sikker på at det er siste barnet?

Har dere tenkt noe på videre fremover ang.prev?

Jeg har ombestemt meg ang.sterilisering nå under ks,men gubben lurer på å gjøre det.Har ikke lyst å gå gravid flere ganger.Vil gjerne ha flere babyer..Elsker babyer...Men de skal jo vokse opp også og gå gravid engang til.....Vrææææl bare ved tanken.

 

 

Men duuu det spørsmålet mitt opp i her...er det en gjeng eller??

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er visst en gjeng fra 2tri... de som ikke føler seg vel ved noen av trimesterene.. forstod ikke helt jeg... men jeg er ikke med ihverfall.. liker gjengen min her jeg ;O)

 

Helt sikker på at det ikke blir flere barn, tror ikke jeg eller forholdet tåler flere barn.. hehe.. graviditeter mener jeg.. hehe...

Hadde fått mange barn jeg, om jeg slapp å gå gravid. Elsker unger, men de skal følges opp også.

Syns det holder med 3, litt av et ansvar jeg har påtatt meg sier jeg bare.. maaaaaaaaaange år med maaaaaaaaange bekymringer.. hehe.. blir jo grå i håret ved bare tanken!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hm...Jeg også liker gjengen min her ;0)

etter dette svangerskapet kan jeg iallefall si at det var gubben som maset om det 4 barnet og jeg gav meg...Synst synd i han slik jeg har vært under svangerskapet..totalt ubrukelig til det meste,Bare deppa og syk..

 

Herregud nå er det etaten på nrk ser det ikke,men kan høre stemmen til Siw Anita Andersen gnelle ut i stua..Fy for en stemme..Hun var tante Bassa på sabeltann forestillingen i fjor..Var så skuffet savnet den gamle Ruben og tanta Bassa jeg.Men guttene likte seg da.

Liker bare ikke den skjærende stemmen hennes !

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som dere skravler mens jeg er borte ;o)

Venninna mi fra danmark ringte meg !!! Bare for å chatte litt og høre hvordan det gikk med meg....ble sittende i mobilen i halvannen time. Var sikkert ikke meningen for henne å sitte så lenge, men jeg er en racer i å sitte timesvis i telefonen. Hehehe....

Etterpå så fikk jeg noia av kjøkkenet så jeg ryddet og vasket kjøkkenet og lagde nisten til sambo siden han skulle dra hjemmefra halv 8 i morgen og han ville ikke at jeg skulle stå opp bare for det. Dessuten så han matpakke som har ligget i kjøleskapet !! Raring....

Siden jeg skal treffe noen venninner i morgen for å shoppe litt til juleverkstedet og blir borte hele dagen og utover kvelden - så lagde jeg en hjemmelaget pizza til ham som står i kjøleskapet til ham. Fikk dårlig samvittighet fordi jeg regner med at vi spiser noe godt på kjøpesenteret og koser oss hjemme hos hun ene - og jeg var på restaurant i dag. Så da syntes jeg han fortjente en hjemmelaget pizza som han er så glad i.

Er ikke vanskelig å skjemme ham bort ;op

Gi ham pizza eller la han få kjøpe kebab så er han i himmelen :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen damer....

Er her igjen. Har vært halvvåken siden sambo sto opp - eller jeg har tissa så masse i natt og bekkenet har verket så mye....at jeg ble kvalm og måtte spise noe mat.

Så da måtte jeg jo skrive et innlegg.

Skal jo snart legge meg igjen.

I dag skal jeg treffe noen venninner og kjøpe inn ting til juleverkstedet. Gleder meg til det - surt om jeg mislykkes totalt med å lage disse juletrekulene da....Da er det en rimelig sur kjerring som sitter og knuser en og en juletrekule i trass....hehehe......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Morna ja.. Tok jo sin tid å oppdatere gårdsdagens skravling :o)

 

Måtte le godt av kommentarene til jenta di Idefix og gutte-tiss-smykket hehehe..

 

Sitter med kjøkkenbordet å drikker en iskaffe. Ute skunner sola og det høljer ned, merkelig kominasjon. Og en stor regnbue glitrer så fint.

 

Så flink å skjemme bort gubben da Hebbie! Skal være enig i at de er ganske enkle å glede de mannfolka.

 

Begynte å pakke baggen så smått i går da. Har en del igjen, men er i gang iaf. Så var jeg på loftet å så over babytøy. Helledussen så mye da. Så mye at jeg fikk en kynner, klatret ned igjen og utsatte prosjektet. Sikkert en kubikkmeter med klær. Tre fulle ikea-tekstilposer med sirlig brettet tøy sortert etter rosa og blått. Skulle gjerne visst ja!!! Kjedelig å rote frem feil.

 

Føder jeg i dag er ungen IKKE prematur, endelig :))) Kuvøse, nei takk!! Min bror hadde en stund ansvaret for kuvøsene på Riksen.. tror mange av de små babyene ligger på netthinna ennå ja. Men da snakker vi PREMATUR!

 

Lykke til på kontroll i dag Vinterbarn!!

 

Og god tur ut med gjengen Hebbie, kos deg og ikke knus noe!!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sol ??? Har du det du? Her er skodde og iskaldt.Har snødd langt ned i fjella..Brrrr :0(

 

Nå har jeg laget to brød deiger og om alt går etter planen og kynerne ikke blir verre så blir det to deiger til i løpet av dagen.Målet er å fylle frysen slik at jeg ikke trenger å bake på lenge....Ikke det jeg har mest ork til med engang jeg kommer ut av sykehuset.

Får vite etter 12 om jeg blir fremskynda.Men har så lite troen at her legges det planer for dagene fremover.

Shopping i morgen og Herborg og Hope show på fredag.

Slappe av lørdag og søndag og finne en dag til å bake boller :0)

 

Fikk to pakker i posten idag.Det ene er hente sette til babyen.Har ikke tort å åpne pakkene...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.. vi har også sooool idag, så deilig å se litt sol!!! Har lille hjemme idag, hun ble satt på enda en pencelin kur av legen, øret var ikke bra!! Så nå er hun ute med nabo jenta og leker... i sola med dukkene sine. Deilig med litt luft inn også, har døra oppe.. blir helt gal jeg når jeg må ha den igjen ;O)

 

Alt var bra hos legen idag da med meg.. men hun likte ikke at vi hadde vært på 3D ul.. visste ikke hva det gjorde med barnet, for det har ikke pågått så lenge at de har fått noen resultater på det ennå.... Bla..bla.. pluss hun syns jeg hadde gått opp for mye da, 11kg.. vekta var ikke snill mot meg.. og at det ikke var lett å holde den nede, men fikk kose meg med gullerøtter.... (så titsi.du er nok hennes drømme pas!!) Så nå er jeg rimelig bestemt på å finne meg en jordmor... hun målte også livmor, etterpå spurte hun om hvordan baby lå, tverrleie sa jeg.. åh, var hodet til babyen jeg kjente da.. ikke rart det målet ble stort!!! Jada.. bare super imponert jeg nå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Nok om min lege tur... spennende å høre fra deg senere Idefix, men du virker jo bedre form og i bedre mot nå da.. så det er jo bra!!!

 

Nå skal jeg vaske vaskerommet og kjøleskapet. Får nytt kjøleskap og tørketrom i morgen, kan ikke slippe de inn på vaske rommet uten og rydde der.. blir litt vel flaut ;O)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

måtte bare si hei før jeg sprinter ut døra...

Skal prøve å ikke knuse noen kuler ;op men jeg har sånt fælt og barnslig temperament ......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gubben ringte,han har vært hos legen.Gjett HVA!!!! Han har ikke rett på å bli sykmeldt på grunn av meg.. Den helvetes gynekologen visste det,men var likevel så arrogant er så sinna at jeg tror jeg sprekker her jeg er.Forbanna KØDD !

Men siden gubben har fått halsbetennelse og legen gav god viljen til så fikk han sykmelding ut neste uke.

 

Lurer på om jeg skal åpne pakkene nå eller vente..Stod ikke at jeg skulle vente da..Er så spent på om det er fint..Men nr 2 fikk vi ett gyselig strikkesett i senneps gult som passa da gutten var mellom 9 og 12 mnd.

Svigerfar holdt på å le seg skakk da han såg størrelsen på settet i forholdt til ungen.

 

Hmmmm....Får snart vite at de fortsatt driter i meg på sykehuset og jeg skal gå til den 2.Venter bare på telefon..

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du mååååååå jo åpne den da.. og fortelle... hvem er den fra????? Blir super nysgjerrig jeg nå, klarer ikke å vente med sånne ting!! Hehe..

 

Bra mannen ble sykemeldt alikevel da, godt han var litt syk.. hihi... Godt å ha noen hjemme og få litt hjelp!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...