Gå til innhold

Melder meg som høygravid, fødeklar, verpesjuk m.m


silia

Anbefalte innlegg

Ja da var jeg endelig kommet dit at jeg offisielt er høygravid. Er bare sååååå superklar for å føde, kunne gått over lik for å få snike i køen her..... Har fått det meste klart til babyen kommer, mangler stort sett bare å pakkke bagen, og ha sengeklær på vogna, vugga og korga. Ja også mangler jeg jo det viktigeste; nemlig babyen. Flere verpesyke BIMdamer her?? Her mottas iallefall alt fødestøv med stor takknemlighet......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tja - hvor langt har du igjen da??

 

Jeg har 31 dager igjen, og jeg må si at jeg ønsker egentlig ingen bebis før ca 1 uke før termin. Er trøtt og sliten og trenger å få sove, skal ikke ut i permisjon før i uke 34. Hos meg gjenstår det samme som deg + vasking av babyklær.

 

Men vil sove først. Så inntil videre så sender jeg det jeg måtte ha av fødestøv - og må ingen av oss gå over tiden !!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gleder meg vanvittig til å hilse på den lille! Tenkte jeg nå skullle benytte anledningen til å gå på kino og ut og spise osv med min kjære siden det nok ikke blir tid eller penger til det på en stund. Men likevel er det vanskelig å ikke gå og vente synes jeg. Er såååååå nysgjerrig på hvordan den lille er.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg er klar. Har 3 dager igjen til jeg er høygravid. Har termin 21. september. Jeg er også superklar, men har klart å roe meg litt etter at jeg begynte på jobb igjen i noen uker. Da går dagene fortere. Jeg og mannen forsøker å få så mye kvalitetstid sammen som vi kan, for vi vet at så fort det kommer en liten krabat til, så blir det mye tid som går til den og 5-åringen vår.

 

Jeg gleder meg!! Har det meste klart. Vi har handlet litt og litt gjennom hele svangerskapet for å ting på plass over tid. Og så blir det ikke så stor utgift, som hvis man venter helt til siste liten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...