Gå til innhold

"Knipselyder" i magen...


andreamin

Anbefalte innlegg

Stadig vekk hører jeg smell og "knipselyder" i magen min.. Særlig når babyen beveger seg.. Høres nesten ut som fosterposen sprekker.. Mitt andre barn nå, og kan ikke huske dette fra første sv.skap.Har term om 11 dg og har hørt disse lydene i minst 4 uker.. Bare lurer på om noen andre har opplevd dette??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg hadde denne lyden i går kveld etter jeg hadde lagt meg. Akkurat som den lyden du beskriver; tømte blæren etterpå men hadde ikke noen plager etterpå. Er 35 uker. Jeg leste om noe lignende her i går men jeg finner ikke igjen innlegget :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det stemmer det. Var meg som la inn den tråden for 2 dager siden... Har hørt masse "klikke" lyder i magen min i et par uker jeg og..Og keg er nå 31+2... Håper noen vet hva det er..

Er mitt andre barn, og hadde ikke noe sånnt første gangen..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har lest om det her inne før, men husker ikke annet enn at det var helt normalt, og litt omdiskutert hva det kom av. Har selv hørt det et par ganger de siste dagene (Er 37 uker i dag).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har det samme, hørte det heller ikke med førstemann. Det er nede i magen og alltid i forbindelse med at småen begynner å bevege på seg etter å lagt stille en stund. er ikke bekkenet tror jeg, eller, kanskje det er i bekkenet til baby for det høres ut som lyden kommer fra han

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...