Gå til innhold

Andre med lav blodprosent?


Trulte ;)

Anbefalte innlegg

Jeg var hos legen og målte Hb til 7,7 som jo er veldig lavt! Jeg fikk ikke beskjed om å ta jerntilskudd heller. Fikk med meg sånn avføringsprøve greier som jeg skal levere inn i morgen til sjekk. Noen andre som har opplevd dette? Jeg har jo ikke merket noe blod i avføringen selv.

 

Jeg er litt nervøs for at jeg kan bli veldig dårlig etter fødsel med en så lav blodprosent. Er i uke 34 nu så er jo ikke lange tiden igjen til å få blodprosente opp. Har hørt noen får blodoverføring før fødsel for å få blodprosenten opp, noen som har gjort det ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei, jeg hadde blodprosent på 8 for 2 uker siden, har nå 9.5.jeg har bare 17 dager igjen til termin. jeg fikk beskjed om å ta 2 jerntabeletter til dagen med appelsinjuice for å unngå blodoverføring. du har enda tid til å få opp blodprosenten, men du må begynne med en gang.

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde blodprosent på 8.9 og fikk beskjed om å ta jern sammens me appelsin juice.. 4 uker ette d så hadde ej blodprosent på 12.9.

Men he hørt at om en he høgt jernlager,så ska en ikkje ta jern tabletta.. Men legen sku jo ha gitt dej beskjed om han/ho ville at du skulle ta d da.

En bør ikkje ha lav blodprosent iallfall.. Ej va dårli når ej hadde d.Bleik og svimmel.

Tek enda jern,og ligg på 12.6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min blodrosent er på 10,2,selv synes jeg det var lavt. Tok det opp m jordmor på sykehuset og hun sa det var passe til å være i uke 38. Barnet tar MYE sa hun. Spurte om jeg burde ta jern. Hu sa nei. Lyst alikevel jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hadde blodprosent på 10,8 på sist kontroll, og fikk råd om å ta jern - 30mg pr dag. synes det høres veldig rart ut at du ikke skal ta jerntilskudd. etter fødselen sist hadde jeg blodprosent på 8, og kunne knapt stå på bena, besvimte i ett sett.... jeg ville spurt legen igjen, evt kontaktet en annen lege eller jordmor for en ny vurdering hvis du ikke får noe svar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg fikk målt Hb til 10 forrige uke, er nå i uke 28. Har ikke tatt jern tidligere, men med en jevn synkende verdi ville jordmor jeg skulle begynne. Har ikke lavt Ferritinnivå,,,

Fikk beskjed om at det er viktig å ha høyere Hb enn 10 ved fødsel fordi man da er utsatt for å miste endel blod.

Men de sier så mye forskjellig,,,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...