Gå til innhold

Stikking og ubehag en eller annen plass inni der...


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

I hele dag har det stukket i underlivet og noen ganger nesten i baken eller en eller annen plass..vanskelig å forklare..Hva kan det være? er 31+0.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

hadde akkurat det samme i forrige uke (uke 39) etter at jeg hadde vært hos gynekolog og tatt en prøve fra skjeden. Utrolig plagsomt. Gikk over etter noen timer. Hvis du har det over flere dager ville jeg snakket med jordmor siden du har igjen en del av svangerskapet ennå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde det sånn en hel dag, men så gikk det over. Var inne her og fant mange innlegg fra andre som hadde tilsvarende (ca 14 dager siden). Det var mange teorier om hva det kom av, men de fleste gikk på at hodet festet seg. Ingen av dem var noe farlig i alle fall, ingen som nevnte bekkenløsning heller. Men varer det i flere dager ville jeg tatt kontakt med lege/jordmor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

JM fortalte meg at det kom av at hodet til barnet presset seg lengre og lengre ned i bekkenet. Var spesielt ille hos meg i midten av tredje trimester.Har ti dager til termin, og nå er det ikke stikking, men mer som om jeg sitter på en hard ball som presser noen ganger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...