Gå til innhold

Lillegutt er ikke lengre så liten..


vi blir 4 :o)

Anbefalte innlegg

Var på vekstkontroll igjen i dag, ettersom jeg har diabetes, og lillegutt er nå estimert til 2400 gram.. Er kun i uke 32!!! Først kom legen frem til 2700 gram, men dette ble vi enige om at måtte være en feilmåling, og det er nok mer riktig med 2400.. synes det er veldig mye. For to uker siden var han jo bare 1600.. hvor skal det ende? :o) flere som venter store babyer? eller noen som har noen sammenlikningstall?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er den typen som får store babyer. Sist fikk jeg en på 4300 gram, men det gikk så fint. Ikke en eneste revne under fødsel. Nå venter jeg også en stor en, men har ikke noen tall å gi deg til å sammenlikne med. Store babyer går fint å føde om bekkenet gir plass til det, tenker jeg. Hodeomkretsen spiller vel en rolle her også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har en venninne med diabetes og hun sier det er den sykdommen som gjør at babyen blir stor

Lenke til kommentar
Del på andre sider

joda..den kan bli stor pga det også.. men så er jo jeg 176 og pappan 198, så det er vel kanskje ikke så rart at han vokser og blir stor.. synes bare det gikk så fort oppover.. legen har sagt at fødslen startes når han er sånn 3500-3800 gram.. håper bare at det ikke går så altfor fort, sånn at han er helt ferdig ruget, og ikke bare stor :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillegutt på nå 19 mnd var og er en stor gutt, 4490 gram, 53 cm og 38 rundt hodet ved fødsel. Det gikk helt fint å føde ham, selv om han hadde armen langs hodet når han kom ut :-(

 

Vektestimat er ofte riv ruskende gærne også, så ikke stol for mye på dem. Ta det med ro, slapp av og tenk på at alt går fint:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På siste vekstkontroll i uke 29, ble den lille,store jenten min estimert til 1643g. Hun har vert stor hele tiden, lurer på hvordan det vil gå? Alle de andre barna mine har vert under gjennomsnittet, så tror og håper at de har bommet litt på terminen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kan trøste deg med at min var 2.2kg i uke 28...når han kom ut 11 uker senere var han 3786g og ikke noe problem å få ut i det hele tatt.. dog! VONDT gjorde det jo.. idag (uke 32) var jenta mi ca.2kg. og det var litt under snittet fikk jeg beskjed om... så da håper jeg på overtid... blir nervøs av sånne små tynne...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det under gjennomsnittet? jordmor sa at hun trodde gutten vår var ca 2kg nå. Er også i uke 32. Hun sa at det var litt over gjennomsnittet hun.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ikke under gjennomsnittet nei.. på BIM står det for uke 32 at baby`n skal veie ca 1400 gram.. det må jo være altfor lite.. jeg ligger 12 % over normalen dersom det stemmer med 2400 gram.. gleder meg til fødselen jeg, bare han ikke blir altfor stor.. Dessuten snudde han seg forrige uke med rumpa ned.. det synes jeg passet litt dårlig nå :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var på UL i dag, er i uke 37. "Lille"gutt var 3500g! Estimert terminvekt er da 42-4500g. Han hadde festet hodet og hadde det fint, så jeg må si at jeg synes det er helt i orden om han skulle bestemme seg for å komme en uke eller to fortidlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...