Gå til innhold

Uff har så dårlig samvittighet..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

 

men er så dårlig for tiden, kvalm og kaster opp, går på jobb alikevel, men i dag orket jeg bare ikke, så ba om fri. Føler de synes det hele er litt håpløst da de på en måte er lettere avhengige av meg, men synes det viktigste er formen min og baby`n i magen akkurat nå.

Var på kontroll i går, og da sa legen at han helst ville sykemelde meg grunnet oppkasten hver morgen, samt at babyn var litt slankere enn h*n skulle være.. Bekymrer meg en hel del for det selvfølgelig, så sitter her nå å prøver å få inn mat etter toalettbesøkene for en halvtime siden....

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

det er jo ikke akkuratt noe du kan gjøre noe med, verken det ene eller det andre.

Det med jobben din må du ikke føle noen dårlig samvittighet for ihvertfall, det er du og barnet i fokus nå, ikke at jobben skal ha deg der!

Prøv og spis noe litt tørrere i konsistens, rista brød har hjulpet meg når jeg var kvalm, ellers har også lakris hjulpet, nevneverdig at det kun er tyrkiskpepper som hjelper på meg da...

håper du finner utav det...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres ut som du har det ganske så tøft om dagen, og jobben burde nok ikke prioriteres fremfor deg selv og babyen. Hør på legen din du, og pass godt på deg selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...