Gå til innhold

et spm bare.....


Uwimana

Anbefalte innlegg

tenkte på det bladet foreldre og barn....noen som abbonerer på det her?? og hvordan er det egentlig? har på følelsen det liksom kanskje er for litt eldre med barn liksom??? altså ikke missforstå, men at det er ment for kanskje for de på 30 +..... eller tar jeg helt feil nå??

selv er jeg 24 år, og bare lurer på hvordan det bladet er:)

venter mitt første barn nå om 8 dager!!!!!!!!!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har abbonert i over tre år på bladet og er veldig fornøyd,det innheholder vel litt for alle syns jeg.

Jeg er 24 år og har en sønn på 3.5 år

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er 25, synes det er et veldig bra blad, men kanskje litt mer aktuelt fra barnet runder året eller noe sånt, ikke så mye om babyer liksom... Synes jeg da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er over 40, men fikk førstemann da jeg var 22 og da abonerte jeg på foreldre og barn - følte den gang at jeg hadde mye nytte av dette siden jeg ikke viste noe om det å ha barn. Nå venter jeg nummer 3 og tror ikke jeg kommer til å abonere, men helt sikkert kjøpe et sånn innimellom, står jo noe for enhver smak der - stell, oppdragelse, utstyr osv. er vel ikke aldersbestemt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er 28 år og har abonnert på Foreldre og Barn i snart tre år. Syns det er veldig bra. Selvfølgelig er ikke alle artiklene like interessante, men jevnt over er det mye å lese. Det første året kan du abonnere på F&B og BAM samtidig, BAM følger barnets alder fram til 1 år. De pleier å ha tilbud, sjekk nettsiden f.eks, eller annonser i andre blad.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gjør, har fått to blad i posten, så jeg er ganske fersk da:) Jeg er snart 23 år og har en datter på snart 2. Syns det virker veldig passende for oss også jeg:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...