Gå til innhold

dere som har tatt ks??


Uwimana

Anbefalte innlegg

hvordan blir magen slik rett etter fødselen? trekker magen seg raskt sammen eller?blir den slapp og hengete? og i såfall hvor lenge?

jeg skal ta ks om 8 dager, og må si jeg er rimelig spent på dette......

hadde dere veldig vondt de første dagene eller kommer man seg rimelig raskt??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

magen blir ganske fort normal igjen. kommer jo ann på hvor mye du legger på deg da, og hvor fort du klarer å ta dem av. du kan være heldig og slippe luftsmertene, og da er ks ganske greit. får du luftsmertene derimot kommer du til å få det veeeeldig vondt.... jeg fikk dem, og slet veldig. måtte være på sykehus i 8 dager.... du får bare krysse fingrene på at du ikke får dem :) Lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Luftsmerter i skuldrene var definitivt det værste, snakk gjerne med de om det på forhånd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Magen min gikk veldig raskt tilbake til sånn den var før, veeeldig flat. Jeg dro hjem etter 4 dager, orket ikke å være lenger på sykehuset...egentlig 5 dager etter ett ks. Hadde litt luftsmerter, men det gikk over. Var ganske øm osv etter ks i noen uker etterpå. Nå skal jeg føde normalt, kunne ikke det sist pga hasteks:(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Magen min gikk raskt tilbake, syns det virker som de som føder vaginalt har større mage lenger. Men det er helt sikkert individuelt, som alt annet. Jeg hadde ikke luftsmerter, men smerter i operasjonssåret. Stivt og vondt, vanskelig å snu seg, reise seg opp og bøye seg de første dagene. Ellers gikk det greit, ingen komplikasjoner ( hadde hastekeisersnitt ).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg også synes at de som føder vaginalt har lenger mage etter fødselen -gruer meg derfor litt til å føde vaginalt selv:).... Men det blir en del trening etterpå, så det skal nok gå veldig bra:)))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvordan magen din blir etter ks avhenger veldig av hvordan kroppendin er. Har hatt ett ks og to vaginale fødsler og magen har trukket seg inn like raskt etter alle fødslene!!!

Personlig synes jeg kom meg mye raskere etter de vaginale fødslene. Så hvis jeg ville valgt, hadde jeg valgt vaginal fødsel istedetfor ks.

Lykke til iallefall.

Heldig du som vet når babyen kommer:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis man kan velge ja, men det kan man ikke når man må ha hastekeisersnitt. Jeg lå 24 timer med rier, og ventet på fødsel, men det mått bli hastekeisersnitt. Babyen hadde navlestrengen 4 ganger rundt halsen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...