Gå til innhold

gud så feite lår jeg har fått!!!!!!!!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

surte innlegg:-(

mine lår har alltid vært flotte og slanke og str 36-38 i bukser.

MEN nå har jeg fått de digre lårene...tilogmed samboeren innrømmet at de hadde vokst...og det har de, de knir seg sammen når jeg går det er helt JÆVLIG har lagt på meg ca 12kg.

snufs,kjenner ikke lårene mine igjen...andre som føler det samme?

så ei dame i dag,hu var høygravid men hadde den fine rompa og tynne lår. feigt! jeg og hadde tynne lår engang....for leenge siden føles det ut som......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg også... Har lagt på meg mye, men mest på lårene. Litt kjipt med bukser da, de strammer på lårene, og sagger i livet. Hehe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har også feite lår!!!!La merke til det en dag jeg satt hos ei vennine-kommenterte det-og da fikk jeg litt trøst da..hehe;er ikke så rart det da,dem er jo bretta ut nå:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Velkommen i klubben ja ;)! Har ikke fått buksene mine lenger enn midt på låret siden uke 25, men jeg har lagt på meg 19 kilo til nå da..Regner med at det renner av etter fødselen :).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg også!!! La oss håpe det er en del veske og at det forsvinner fort igjen etter fødselen. Jordmor sa at jeg hadde fått så runde kinn - det var jo godt ment da men gjett om jeg følte meg som en ballong i ansiktet etter det. Kjæresten min bare lo......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg også! Er det noe jeg har vært deppa av opptil flere ganger, så er det størrelsen på lårene. Og som du sier: de gnisser! Må jo låne boxer av samboer`n når jeg går i skjørt, for det er jo sååå ubehagelig med svette lår mot hverandre! De var da ikke sånn for noen mnd siden. Han ler voldsomt når jeg løfter opp skjørtet og viser at jeg er "hur sexy som helst" i hans undertøy. *fnis* Jeg håper VIRKELIG denne rompa og låra mister litt av seg selv med fødsel.

 

Og det verste er: Når jeg skal handle bukser så tror jeg fortsatt jeg er str 36/38 (litt treg) og tar med meg bukser i den str. Så prøver jeg dem, og får de litt ovenfor knærne! Er det deprimerende eller?? Kan vel ikke skryte av at jeg har fullført mange bukse-handle-turer, nei. Marsja ut i passe sinne. Hehehe.

 

Nei når ungen er ute og bekkenløsninga har gitt seg, da er det ingen bønn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg også!! Pluss at jeg har fått mye cellulitter på rumpe og lår - ikke pent! Men satster på at lange gåturer og litt trening etter fødsel gjør susen... gått opp 13 kg i uke 39 og føler at 10 av dem er fordelt på lår og rumpe. Arghh. Men men...det er eeeegentlig ikke lov å klage over sånne ting. Det å være gravid er fantastisk uansett, og barnet mitt som snart kommer ut er verdt hver eneste cellulitt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hihihi! Mener ikke å le av dere, men i aller høyeste grad med dere:) Jeg var dritdeppa, og synes at mine lår har eksplodert,men jeg prøvde en gammel jeans som jeg faktisk fikk helt opp, slet litt med knappen,kan man si:) Ok, så hadde jeg ikke brukt jeansen på en stund da jeg ble gravid, men dog!!

 

Vi får trøste oss med at ammereservene oftest legger seg på innsiden av lårene som noen skikkelig deilige fettputer, men det er som regel der man mister det ekstra først:) Verre med det rundt magen, deilig at magen har struttet hele sommeren, den er vel et begredelig syn etter oktober,tenker jeg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha....føler som dere. Har lagt på meg 9 kg , og er i uke 30. Til tider gnaske depp, og ikke noe ønskedrøm, men tenker som flere her inne- barnet i magen er verdt hver ett kg, og etter oktober er det ingen bønn:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...