Gå til innhold

Uke 29 - føles som magen skal sprenge!!!


Klara77

Anbefalte innlegg

Magen har vokst veldig de siste ukene, og kjenner at det begynner å bli skikkelig kraft i bevegelsene til babyen. Får en del kommentarer på at folk synes jeg ser stor ut til å ha så lenge igjen, men symfysemålene mine er helt gjennomsnittlige.

 

De siste dagene har mye av bevegelsene rett og slett vært skikkelig ubehagelige, og det føles som om babyen er i ferd med å vokse ut av magen. Akkurat som magen ikke vokser fort nok og blir for trang (selvom den står som en kulerund ball rett ut!). Begynner å føle meg tung i bevegelsene og blir veldig fort sliten, selv om det "står i bøkene" at de fleste gjerne føler seg riktig pigge rundt denne tida i svangerskapet (føles leeenge igjen til termin).

 

Lurer jo litt på om jeg er helt unormal eller om det er andre som har/har hatt det på lignende måte. Tar i mot alle erfaringer med takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Føles helt likt her! (er også i uke 29).

Tenker som deg at det føles som om babyen vokser fortere enn kroppen kan henge med på. De siste par ukene har formen endret seg veldig her også. Det er tungt å bøye seg, ligge og ikke minst spise en normal porsjon middag uten å føle at maten kommer opp i halsen igjen etterpå. Det er rett og slett ikke plass. Er i utgangspunktet slank og har kun lagt på meg på magen men syns magen er en god del større enn den var sist jeg var gravid i uke 29. Jeg regner med babyen er litt over gjennomsnittlig stor kanskje....

Skal bli morro fremover når alt skal bli tyngre for hver dag...

Men jeg koser meg med magen jeg og nyter de deilige sparkene og hvor heldig jeg er som faktisk har barn i magen. Det er ikke alle forunt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...