Gå til innhold

melk? nå?


Ankers

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg våknet her en natt i en dam... en melkedam faktisk. Det ser altså ut til at jeg tyvstarter litt med produksjonen. Noen som vet om dette betyr at jeg kommer til å lekke litt fremover og bør gjøre noen tiltak? Som ammeinnlegg eller andre ting?Jeg går nå i 28.uke.. Kjenner at det stikker litt i brystvortene om dagen, jeg prøver bare å ikke klemme eller stimulere dem for mye så jeg slipper å få slike lekre melkeflekker på bher og topper osv... vet ikke om det har noe som helst å si... Noen som har noen råd?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jada, dette er vanlig, kommer sikkert til å komme litt jevnlig fram til fødselen. Jeg lekker mest på natta, men på dagen bruker jeg bh`er med innlegg ( altså sånne som er i når du kjøper den ), vil ikke risikere at det går igjennom genseren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også lekket om natta siden omtret uke 25-26. Mest om natta i hvert fall. Da er det lett at puppene blir litt klemt. Har brukt innlegg om natta noen ganger, men om dagen har det ikke vært nødvendig for min del.

 

Vasker mye bher, da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har lekket siden uke 18, mest om natten hvis brystene har ligget litt i klem. Kommer noen ganger noen dråper i løpet av dagen, men ikke nok til at jeg har hatt synlig lekkasje gjennom bh'en (bruker vanligvis polstrete bh'er).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...