Gå til innhold

Da har jeg også hatt mitt første besøk på føden!


-MtG-

Anbefalte innlegg

Etter at jeg ikke hadde kjent bevegelser hos lillegutt siden tidlig i går kveld(han er ellers veldig aktiv), gikk jeg i dag klokken 1300 bort på legesenteret her. Det er et annet legesenter enn der jeg har fastlegen min, men jeg spurte om de ville høre etter hjertelyden. Jeg gråt og gråt og fikk komme inn på et kontor og etterhvert kom det en veldig hyggelig lege. Han spurte meg masse spørsmål før han sjekket hjertelyden med et sånt doppler-apparat. Hjertet slo som det skulle, men han ringte fødeavdelingen og spurte om jeg kunne komme inn til nermere undersøkelse pga lite liv.

Jeg fikk mamma til å kjøre meg til sykehuset og ringte samboeren min som var på jobb så han kunne møte meg der.

På sykehuset ble vi tatt veldig seriøst og fikk ultralydundersøkelse med en gang. De så at alt sto bra til og lillegutt beveget på seg, men det var så små bevegelser at jeg ikke kjente dem. Mens jeg lå der så kom han med et lite dytt som jeg kjente da:) Det var herlig!

Fikk beskjed om at det var fint at jeg hadde kommet og at jeg bare måtte ringe hvis det gikk mer enn et halvt døgn uten at jeg kjente noe en annen gang.

Nå har vi kommet hjem og lillegutt har våknet til live og sparker som normalt igjen. Han ville sikkert bare skremme mamma'n og pappa'n sin litt:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så fint at du ble tatt på alvor, og at alt likevel viste seg å være bra! Hvor langt er du på vei? Selv merker jeg at jenta i magen min i perioder er helt stille, det kan gå mange timer mellom hver gang jeg registrerer aktivitet, men så våkner hun til liv igjen, spesielt når jeg spiser! Regner med hun har fått et slags søvnmønster allerede :) (er snart 32 uker nå).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er akkurat like langt på vei som deg. Gutten min har vært veldig aktiv i det siste og det er ikke ofte det har gått mer enn et par timer mellom an gjør noen krumspring. Men nå hadde han ikke sparket på kanskje 16 timer eller noe. Ikke en gang når jeg skulle sove, og da er han jo alltid helt vill:)

Veldig deilig å bli tatt på alvor og at alt var bra. Trodde aldri jeg skulle bli sååå bekymret.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...