Gå til innhold

TJO HOOO......NORETTA!!!!!


Gjest

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Heisann!

Nei, har time til fredag jeg! S det er jo noen dager til! Hehe.. Nå er det ikke lenge til vi kan kalle oss høygravid! ;)Gleder meg!!!

Har det bra jeg da, og du???? Blitt noe bedre?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

fredag??eh..hehe...jeg trodde mandag...hihiii

jeg skal til jm igjen onsdag.prata med henne i dag,og inn måtte jeg.like greit,for jeg er ikke i form.sånn er den saken.igjen!!!

mente selv kynnerne er bedre,noe jeg tror di er,innimellom...men bekkenet er værre,men det overlever jeg.har lagt meg 3 ganger i dag,og nå våknet jeg med enorm pine øverst i magen.håper det gir seg.

ellers går jo dagene nedover,og det nærmer seg.HELDIGVIS!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du skal det ja! Bra at de følger deg opp da! Viktig med regelmessige kontroller!:)

Så kjedelig at du har fått så vondt i bekkenet da! Har ikke merket til noe i bekkenet i det hele tatt jeg... mmmhh... Men han ligger fortsatt i tverrleie, tror jeg i hvertfall... Håper han snur seg snart...;)

Ja, heldigvis nærmer det seg! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

JA,JEG BLE VIRKELIG VÆRRE AV DI NÅLENE,HEHE

så jeg tenker jeg takker nei til flere...til tider klarer jeg nesten ikke gå,så det er veldig mye forverret også.men nå er det ikke lenge igjen.

han her står på hodet fremdeles.men lurer på om han er veldig langt ned.kjennes slikt ut.er glad for å komme meg på hyppige kontroller.når det blir som dette er det greit å bli fulgt opp.men var ikke din i hodeleie da? lå på tvers her ei stund,men det var etter uke 28.fant veien tilbake igjen,til slutt.du får stå på tvers eller noe for å få han i rett posisjon,hehe...(leste jo man kunne stå på hodet for å få di i seteleie til å snu seg rette veien)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hehe... ja kan jo prøve men jeg tviler på at jeg klarer det:) Han har liggi sånn hele veien han! Er overbevist at han blir liggende sånn jeg, hehe... Men orker ikke å ta sorgene på forskudd;) Får bare vente å se... skal spørre jordmor litt om det til fredag... Moren min fikk sin første(altså broren min;)) med setefødsel... Kanskje sånt er arvelig??

Så dumt at du ikke ble bedre da... Men du får holde ut! Nå er det ikke lenge igjen!!:) Kanskje du kan gå til fysioterapi, de sier jo at det kan hjelpe! Spør jordmoren om det da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

syns jeg ser deg,hehe...gjøre alt for å få han til å snu seg,hihii...di kan snu seg helt frem til fødselen egentlig.så han finner vel rett kurs snart.

vet ikke om det er arvelig jeg,men kommer et barn i sete,kommer gjerne flere det,tvilling 2 kom i sete hos meg,men det var lettere enn jeg trodde.den første bana vei.

skal høre om fysiterapi ja.kan hende det hjelper litt.er jo "kun" 46 dager igjen,så nå ser jeg lyst på det.er typisk mitt hell å bli plaget med diverse,hehe...men nå er det siste gangen,så jeg får holde ut..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg får bare vente å se! Håper han snur seg og hvis ikke så kommer han nok ut for det!!;) hihi...

Ja, men 46 dager er jo tross alt en stund så er jo greit å gjøre noe med det om de kan det! Ta imot alt du kan nå! Er jo tross alt siste gang for deg og da synes jeg du skal benytte deg av systemet skikkelig!;) hehe... Men uansett så får du prøve å nyte hver dag du er gravid!!:)

Så kynnere har blitt bedre hos deg ja! Det var jo bra! Hos meg har de vært litt vonde i dag og har også hatt litt vondt i korsryggen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja,ut kommer`n helt sikkert.syns 46 dager er lite jeg..men mener sikkert noe annet i morgen,hehe

har prøvd å slite ut systemet før,uten hell....klarer vel ikke det nå heller =0)

mener selv kynnerne er bedre..er like hyppige,men ikke alle er fult så vonde.hadde en serie i natt,men det var mest "kosekynnere"

merka i dag at jeg har sånn vondtimagen smerter i ryggen.ikke noe fryktelig,men merka det siden jeg ikke har hadd mye av det til nå.i tillegg denne pina øverst i magen.men i morgen er det vel borte.

vi får fra nå ta imot alle vondter,hehe..di er jo med til å gi oss guttene.men guri det har vært noen skumle uker i grunn.så redd for alt vondt å unormalt,redd for prematur,osv...men nå skal man fremover liksom ta imot di samme symtomene med åpne armer?! for nå går det mot fødsel og greier...hmmmm,rart å tenke på..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...