Gå til innhold

Nå er jeg 40 uker på vei, åssen har dere dere andre som er like langt??


Lampe77 , en spire i magen

Anbefalte innlegg

Jeg er lei nå, har for mye plager. Også er det så varmt da, jeg har badet litt da det hjelper litt... Men skjer det ikke noe løpet av denne uken så skal min lege bestille time til meg på poloklinikken.. Jeg har termin til lørdag, men hu ligger i seteleie så dem vill passe på litt...Så jeg håper hu kommer denne uken, jm sa til meg i stad att jeg skulle slappe av å spare krefter til fødselen.. For hu trodde det kunne skje noe denne uken...Lykke til alle sammen:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

jeg begynte på uke 41 idag. har termin om 2 dager. formen er faktisk litt bedre her. snakket litt med deg tidligere ang modningsrier/maserier el hva det nå enn var. har ikke hatt det nå de to siste dagene. (stille før stormen?) priser meg lykkelig for at vi har en kaldere dag med regn her i trøndelag:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Termin søndag. Og tegningsblødning nå.

Og en deilig vond kynner eller tidlig ve eller noe akkurat i dette øyeblikk.

håper det skjer snart. Regner i hvert fall med før helgen, men man vet jo ikke.

I dag skal vi bare kose oss og lade opp, både jeg og den vordende far. Han skal ut med min far og lære om å handle vin og sånn og jeg skal en tur i byen med min mor for å finne de siste tingene til THE BAG.

Nå er vi der snart, uansett alle sammen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei!

 

Jeg har termin neste tirsdag(15 august)

Begynner å bli mektig lei halsbrannen nå,den oppstår når som helst..

Ellers så går det stort sett greit på dagtid,men babyen er utrolig aktiv på kveldstid og holder det gående i timevis..

Lurer på om hun ligger å presser den ene hånden på en nerve eller noe,for jeg har sånn ilinger helt nederst.Føles som om en hånd kommer ut av og til,hehe.

Ellers så går jeg og ser etter tegn hele tiden,men det skjer jo ingen ting...Utrolig hvor utalmodige vi blir nå i slutten!

Heldigvis er det kaldere her også idag,så nå orker jeg ihvertfall å gjøre noe!:)

 

Noen av dere som har litt kramper der hvor låret er festet ?Mulig det kanskje er bekkenløsningen som gjør det...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

e 4 daga over nu å vil gjerne ha ut den her babyen snart!

men e vel bare å smøre sæ me tolmodighet!

e nu ganske oppegåanes men blir fort sliten! å det e så søkkanes varmt ute.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

formen er egentlig veldig fin.. har termikn om 6 dager =) nærmer seg nå ja...

hatt en del ryggsm i det siste og i natt beg tegningsblødningen, lyserosa på papiret da jeg var på doturene i natt og en del mere nå i formiddag timene.... lurer på om noe snart er i ferd med og skje ?? håper inderlig det.. hadde vert koselig og snart få møte gullet =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei å hopp!!

 

Jeg har termin til onsdagen, å her er alt, ALTFOR BRA!!! Kjenner ingenting til fødsel ell noen ting!! Ingen plage i det hele tatt!! Bortsett fra at det er VANVITTIG VARMT da!! !!

 

*Skulle ønske det snart skjedde no her*

Begynner å bli TEMMELIG lei ja...!!!!

 

Lykke til alle sammen!! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg får signere på denne jeg også.

 

Har termin om 3 dager, og er i irriterende bra form! Første gang det er negativt, hehe:-D

Går og kjenner etter tegn på om noe kan være igang, men dengang ei... Har hatt en del modningsrier et par uker, men nå de siste dagene er det ikke det heller..! (Stille før stormen kanskje? *Håpe håpe*)

 

Håper jeg ikke går så langt over, men skulle det skje, er jeg da ihvertfall glad for å være i så pass bra form!

 

Vi får se om noen av oss føder på onsdag da, når det er fullmåne! Jeg stiller med gladelig til disposisjon, hehe:-D

 

Lykke til damer, tenk, snart har vi babyen vår i armene! Aldri vært så nær som nå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er MEGET lei.. har ikke hatt annet enn dumme plager hele veien..har termin mandag 14. ... Skulle virkelig ønske noe kunne skje snart... tar jo selvsagt ALT som et tegn og blir like skuffet hver gang.. og alle jeg kjenner er jo så opptimistiske og sier at jeg HVERTFALL går 1 uke over... for da blir man jo ikke noe særlig EKSTRA LEI!!!

 

Lykke til alle sammen... er uansett ikke såååååååååååå lenge igjen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må bare skrive litt her jeg og. Termin i morgen. Kjenner INGEN tegn til at noe er på gang. Prøver å være litt aktiv og bevege meg mye i håp om at det skal hjelpe i gang noe. Har hatt en og annen kynner de siste ukene. Ellers er jeg egentlig i god form, så sender noen tanker til dere som sliter med mange plager. Jeg er igrunnen bare lei og spent og har lyst til å møte denne bebisen som har ligget og sparket meg i ribbena i noen måneder :-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vill å ha rier, etter eller annet tegn på fødsel... Her er det bare kynnere og mensen murringer. Jeg har 5 dager igjen til termin, jm i dag sa att hu trodde det skjer noe løpet av uken, håper det for da slipper jeg legen på torsdag. og time på sykehuset...Godt med en avkjølende dag...Så da for vi se hvem som føder løpet av uken....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei..

Termin om 6 dager..

Har vært hoss jordmor i dag,og der var inget nytt..Jeg hadde ca 2 cm åpning for 2 uker siden,og det var det samme i dag=( Kjenner jeg er noe skuffet..Mente det var mere modent,så det var et pluss..

Har hatt litt tegningsblødning i helga men det er vel ikke direkte et klar,ferdig gå tegn..Jeg vil så gjerne føde denne uka,og ikke over termin..Er veldig klar for å møte hun lille nå....

Vi får prøve å holde ut,selv om det er et slit nå på slutten..

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei dere!

Jeg har termin i dag!

Den berømmelige proppen gikk på lørdag, har hatt maserier siden, håper jeg slipper gå så veldig mye lenger, begynner bli endel sliten og lei. Sørger bare for å få masse søvn og hvile, kjenner at akkurat DET hjelper på for å drive dette videre uten de store frustrasjoner.

Vel, sånn er det her da.

Lykke til, damer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Frantic

Heisann!

 

Har idag 13 dager til termin, og lever fortsatt i håpet om at frøkna har som sine to brødre tenkt seg ut før termin. Har vært til to modningsakupunkturer nå, og etter den på fredag har jeg hatt økende smårier som kommer og går i tillegg til mye stikninger, så jeg håper det betyr at det nærmer seg. I tillegg fikk jeg på kontroll idag vite at hodet er helt på plass langt nede i bekkenet og nesten helt festet (kunne såvidt bevege bittelittegrann.....).........så da er det vel bare å holde ut :-) 8.august er jo en fin dato.........?

 

Lykke til alle sammen :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann..

 

Må vel være enig om at jeg er litt lei nå ja.... Hadde veldig trua på 3d ul -termin som var 2 aug men den gang ei... Ul termin er 12 men håper så inderlig at dette er overstått da...

 

Lykke til jenter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann, kjekt å sjå at vi er mange, har sjølv kun 4 dagar til ul termin, og mens termin var på søndag... har hatt endel `murring`i ryggen siste dagane, og ekstra mykje kynnarar, men ellers er det veeeldi lite som tyder på at noko nærmar seg. Har vore mykje bevegelse fra mini inni der då, iallefall, han/ho har det tydeligvis trangt for tida! Lykke til alle saman iallefall!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...