Gå til innhold

Tannpine


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Har sånn tannpine (visdomstann),kommet i løpet av helgen.Noen som vet om jeg kan operere vekk når jeg er høygravid?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ring å snakke med jordmor og tannlege i dag. Jeg vet at de ikke anbefaler å gjøre slikt under graviditet, men har man tannpine, så kan man jo ikke gå slik heller. Så de veier vel bakdelene opp mot fordele tenker jeg. Noen må jo gjøres!! Tannpine er fælt..

 

Lykke til da!!

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har oxo tannpine. Har hatt tannpine titt og ofte siden april, men velger å heller vente til prinsessen min er født. Men det er helt jævlig. Ligger våken om natten og har det helt jævlig. Men jeg biter det i meg....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ringte akkurat mor mi og spurde om d no. (Ho jobba på tannklinikken) Og ho sa at d gikk heilt fint.E jo verre om du ska gå rundt me fryktelige smerte da for å sei d på den måten.Håpe d går bra.Ej måtte trekke ei visdomstann tiligare i svangerskape,pga at ej hadde fått betennelse under tanna.Ikkje noke godt.Så ring t tannlege og få den ut me en gang du.Viss ikkje kan d bli verre..

 

Good luck:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har hatt betennelse ved visdomstann i svangerskapet. Tannkirurgen ville ikke operere den bort mens jeg var gravid, men kanskje det er annerledes hvis du "bare" skal trekke den? uansett; jg fikk en penicilinkur som funket bra. I tillegg sprøytet tannlegen min saltvann ned mellom tannkjøttet og tanna, der betennelsen lå, og det hjalp masse! Jeg ville anbefalt deg å prøve noe sånt først, penicilin er helt ufrarlig for barnet, og hvis betennelsen ligger rundt tanna, og ikke i eller under, så bør det egentgli bare holde med saltvann-rens. Og å pusse godt og pirke vekk alle matrester med tannpirker. Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare å gå til tannlegen du.... jeg har selv vært til tannlegen og fixet en visdomstann pga tannpine for kort tid siden(var i uke 32), og det er ingen fare så lenge tannlegen er obs på at du er gravid. Min tannlegee sa at det var ingen grunn til bekymring, mye bedre å få det ordnet nå så du slipper å plages med tannverk i slutten av svangerskapet. Da er det andre ting du skal bruke energien din på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...