Gå til innhold

Trist at fulle sykehus fører til at far muligens ikke får overnatte første natt!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei!

 

I morra har vi time for å bli satt i gang på SØF. Har forståelse for at det til tider kan være mye å gjøre, og nå nærmer det seg jo som kjent fullmåne, men allikevel. Vi har siden svangerskapskurset gått med tanken om at vi ville dele første natt etter fødsel sammen, men det ser jammen ikke ut som at det kommer til å gå greit. Er det andre her inne som har hatt samme erfaring?

Det viktigste er jo selvsagt det lille mirakelet som snart kommer til oss, men jeg måtte bare dele litt av frustrasjonen med dere andre her :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

jeg skal føde på sørlandet sykehus, og ryktene sier det har vært baby-boom der i sommer. håper det har roet seg til vi skal inn, for jeg er helt enig i at det ville vært flott å få første natten sammen på sykehuset. lykke til i allefall :-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syntes det var DEILIG å være på sykehuset aleine jeg da- men her har du meg.......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På sykeshuet her får ikke pappaen være over natta uansett, for det er bare firemannsrom på barsel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fekk være sammen med gubben de ca to timene vi var på føden etter fødselen, deretter ble jeg trillet på rom, og "brutalt" ble gubben sendt hjem fordi det også var noen andre på rommet...ville gjerne blitt "advart" på forhånd, for fekk jo såvidt sagt hadet! Jeg fødte kl 03 på natta. Jeg var kjempevåken og savnet mannen min! Har lyst på familierom hvis det er ledig nå neste gang =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

der hvor jeg kommer til å ende opp får ikke pappaen sove over , det er flermannsrom.

Eneste muligheten for at pappaen skal få sove over er om man velger fødeloftet, noe jeg ikke tror jeg vil satse på første gangen ;)

Har virkelig lyst til å ha min gogutt med meg hele tiden, vil ikke at han skal gå glipp av noe, og liker ikke å være borte fra han i det hele tatt....

det er kjipt at det er slik syns jeg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

angrer på at jeg ikke skrek meg til at pappaen fikk være over natten sist gang jeg fødte - det var helt forferdelig at han måtte dra hjem... :( Men jeg var i så dårlig form at jeg ikke skjønte hvor jeg var omtrent...Pasienthotellet var uaktuelt fordi jeg ikke klarte å reise meg fra sengen engang, så jeg måtte på barsel og dele rom med 2 andre. Denne gangen kommer jeg til å slå meg VELDIG vrang hvis pappaen ikke får være der med meg!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dessverre er det nok ikke så mange sykehus som har slike ffamilierom, hvert fall ikke nok til alle. Der jeg skal føde har de to rom hvor familien kan være sammen, og der er det jammen meg mange fødsler i løpet av et år.

Det er leit at det er sånn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

må bare si det at babyen , den sover vanligvis leeeeeeeeeeeeeeenge rett etter at den er født, så pappan går jo ikke glipp av så mye da...(eller baby går jo ikke akkurat glipp av kvalitetstid med far;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mannen min fikk være hos meg første natta. Dette var på kongsberg, og der har de flest 2-mannsrom. Lite folk på avdelinga da vel og merke (eneste der faktisk ;)

Min lille knøtt lå våken hele natta og kikka på pappaen sin, mens mammaen purket ivei =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes du er heldig siden pappaen kanskje får overnatte jeg! Det var overhodet ikke noe tema en gang da jenta mi ble født for to og et halvt år siden. Det var kun to og firemannsrom - og jeg delte rom med ei sur dame som kjeftet på både meg og de ansatte... Hadde selvsagt vært koselig om pappaen kunne overnatte, men skjønner godt at de ikke har kapasitet til masse pappaer (drømmen hadde selvsagt vært om pappaen kunne overnatte også for min del). På den annen side har jeg ligget på sykehus med alvorlig syk etåring - og kun en av foreldrene får overnatte, og har da delt rom med flere andre. - Så når det gjelder prioritering av overnattende foreldre, skulle jeg heller ønske at foreldre med alvorlig syke barn kunne overnatte begge to - og da på enkeltrom, en at pappaer får overnatte etter fødsel. Skjønner jo at dette er en helt annen sak (og avdeling) men bare for å se ting litt i perspektiv, siden det er ressurser det er snakk om her...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er klart at det er godt á ha faren med seg förste natten, det var det for meg hvertfall for lillegutten mátte dra pá prematuravdelinga sá det var godt á ha noen med seg. Likevel forstár man at sykehusene kan jo ikke beregne hvor mange barn kommer akkurat den dagen man skal föde men de gjör sikkert sitt beste for á fá plass til alle.

Nár födte sist gang da mátte jeg være pá sykehuset í 5 dager og da kunne fedrene være pá avdelinga fra 14-21 om dagen. Det var skikkelig irriterende for jeg fölte at det var folk hele dagen med smá unger med seg, besteforeldrene og sá var det noen fedre som kom tidligere og dro senere en de skulle. Det var ikke noen fred for á hvile seg og sá for ikke á glemme mobiltelefonene som ringte stadig.

Háper at jeg denne gangen fár foreldrerom og kan dra hjem dagen etter hjem selv om jeg har 3 unger hjemme sá tror jeg at man hviler seg bedre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg sov alene sist, og det var kjempe godt å bare tenke på seg selv å minien og ikke bekymre seg for om pappen hadde det bra i tillegg :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

for meg var/er det mer snakk om at jeg trengte støtte og trygghet etter en relativt hard fødsel - sånn sett er jeg nokså "avhengig" av tryggheten pappaen kan gi meg... det handlet ikke så mye om at han skulle få nærhet til ungen eller gå glipp av noe, men at vi var sammen om hele opplevelsen...og at jeg hadde et kjent fjes når verden var totalt kaos...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...