Gå til innhold

Enda en fødselshistorie!! (samme som skravle)


mortiltreskjønnegutter

Anbefalte innlegg

 

Vår lille Sebastian kom til verden natt til tirsdag, han var 3324g og 52 cm.Så han er lang og tynn.

 

Det hele startet på mandagsmorgen, jeg kjente meg litt uggen i magen/underliv men det falt meg vel ikke inn at det kunne være rier. Men da jeg gikk på toalettet og så jeg hadde begynnt med tegningsblødning kom tanken på at noe var på gang. Jeg gikk inn til min mann, som fremdeles lå i sengen, og sa at noe kom til å skje i den nærmeste fremtid, men at an ikke mått ehåpe for mye, kunne jo være at kroppen lurte meg.

 

Vel, jeg gikk med rier i mer eller mindre hele dagen, når de begynnte å nærme seg fem min mellom, og bli litt stabile, så ble det plutselig en lang pause....slik gikk hele dagen. Men så endelig på kvelden så tok smertene seg opp og de ble mer regelmessig. Søstra mi kjørte oss på sykehus kl 24.00. Men da vi kom dit var åpningen kun på 2-3 cm, og riene avtok igjen. Jm, som var super koselig, satte klyx og det sattte fart på både det ene og det andre....

 

Vi fikk en fødestue og jeg vandret rundt og hang over sengen ved hver rie. Etter 1,5 timer hadde jeg en åpning på 5 cm, da ba jeg om epidural, var redd for at jeg kunne bli liggende lenge med pressrier(lå ca 4 timer med trykketrang forrige gang, uten annen smertestillende enn lystgass, vondt!!!)

Det gikk ca en halvtime fra jeg spurte til den var sat og det var deilig. Men da begynnte pressetrangen, og jeg hadde bare 8 cm åpning. Men å ligge med hode ned og rumpa opp hindret at jeg hovnet opp og fra å haa full åpning til gullet var ute tok det 30 min.

Deilig å få det gjort.

 

Han var ute 4 timer etter at vi kom på sykehuset. Det var en lett og grei fødsel og nå koser vi oss masse alle fire. Og storebror er bare stolt over bebeen!!!

mor-til-gutt-nr2-iaug

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...