Gå til innhold

Når begynte magen deres å synke ned?


Tredje nurk underveis

Anbefalte innlegg

Sist kontroll var jeg 33+5, og jordmor påpekte at magen hadde begynt å synke ned. Da hun kjente på babyen utenpå magen, sa hun også at plasseringen av hodet var veldig fin, at det var på vei ned i bekkenet, men ikke festet ennå.

 

Den siste tiden har jeg hatt mer vondt og smerter i bekkenområdet, spesielt i lysken, og de siste dagene har jeg også merket mer til kynnere og litt stikking nedover. Det betyr kanskje at barnet borer seg lenger nedover og kanskje snart fester seg?

 

Jeg bare lurer litt på om dette er tidlig, eller om det er vanlig. Synes jeg ser flere steder at magen synker ned og at hodet fester seg siste måneden.

 

Er dette tegn på at jeg kanskje kommer til å føde før terminen den 14.09.?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Magen min begynte å synke ned for ca en måned siden og har hatt kynnere og det har stukket nedover siden da. Er nå litt over 36 uker på vei. Går enda her og trør og ingenting har skjedd, så om det er noe sikkert tegn vet jeg ikke. Magen sank enda lenger ned for noen dager siden så jeg nesten har den i fanget når jeg sitter.

 

Lykke til! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg så selv at magen min hadde sunket ned i dag. Litt lettere er det å puste også. Er i uke 37 så det er kanskje på tide. Er 2. gangs -tror det kan skje senere da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Magen min sank ned en del for 14 dager siden.jeg er nå i uke 33+3 å kjenner tydelig preset nedover. Har vært plaget med kynnere hele svangerskapet, men så ille som det er nå har det ikke vært tidligere, får ikke bevege meg noe før magen knyter seg. Sitter med magen i fanget å kjenner at det er hodet som ligger nedi bekkenet å "gnur", serlig når det er mye liv kjenner jeg at det presser langt,langt nedi.

Jeg kan ikke huske det var slik sist gang,( kansje fordi hodet ikke festet seg før riene startet)!! og da fødte jeg 9 dager før termin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...