Gå til innhold

Blod i avføring.. Hemoride?


tassi2venterjente12oktober

Anbefalte innlegg

Jeg har en gang for lenge siden hatt blod i avføringen, nå syns jeg at jeg såg det igjen. Er lyst rødt. Sliter mye med magen. Mye vondt litt over navlen.og har treg mage. Tatt noen helsekost tabletter som gravide kan ta, da får jeg gått på do hver dag. Men nå føles det tregere, og har mye slim også i avføringen. Legen sier det er fordi det er mye press på mage og tarm, og blitt verre siden jeg hadde litt problemer med magen fra før.Jeg er veldig bekymret, for har jo symptomer på kreft, men de vil ikke gjøre noe undersøkelser så lenge jeg er gravid. Er i uke 31. Har dere veldig treg mage? og kan man ha innvendig hemoride som blør uten at det er vondt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

det er veldig vanlig å ha treg mage når man er gravid - fordøyelsen går tre ganger så sakte som ellers! hemorrider er også veldig vanlig, og du kan blø uten at du ser hemorridene. anbefaler duphalac eller lactulose, fås kjøpt på apoteket for å forebygge og evt behandle hvis du har veldig treg mage. jeg har brukt det hele graviditeten, og det fungerer veldig bra. har også veldig treg mage, uten dette blir jeg helt forstoppet (har aldri hatt trøbbel med magen før, så dette har med graviditeten å gjøre!) du har helt sikkert ikke kreft!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

 

Ja du kan ha hemorider selv om det ikke gjør vondt!

Jeg har vært plaget med periodevis treg mage i mange år.Nå på slutten av svangerskapet er jeg ganske plaget .

Jeg har en/flere hemorider som av og til blør.Men ikke gjør vondt.Har hatt det i ca et år.Har fått det undersøkt hos legen (før jeg ble gravid da).

Hva heter foresten di helsekost-tabelettene du har tatt?

Kunne nok ha hatt behov for noe sånnt jeg også.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De helsekost tablettene heter skallin..Du kan søke på nettet, og lese om de. Jeg har tenkt å spørre om å få ta en avføringsprøve. Og få legen til å sjekke angående hemorider. Uff, er så bekymret.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lurt å sjekke, hos meg viste det seg at jeg hadde fått ulcerøs kolitt, en kronisk tarmbetennelse. Den er ganske sjelden, så det er sikkert ikke det, men greit å få sjekket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...