Gå til innhold

Nå er jeg også med i "overtids"klubben!


Sigbeth

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

I går joinet jeg også denne fiiine (kremt) klubben.. Og jeg kan vel skrive under på en del av kjerringrådene.. Hehe.. : ) Men jeg satser stooort på at hun kommer ut før onsdag og er hun enda ikke ute til da setter jeg min lit til fullmånen den kvelden.. : ) Og hvordan er det med deg da? Har du noen tegn, eller er det helt stilt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Velkommen...hehe:o)...Jeg er 9 dager over jeg, og alt jeg vil er å få vondt og få dra på føden......

Formen er grei ellers, men jeg er lei......Kom da lille venn!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er fullmåne på onsdag ja, så fint! Nytt håp!

 

Veldig lite tegn her. Svake kynnere, en menssmerte i ny og ne, ellers ingenting. men det kan jo bare plutselig sette i gang - kanskje likså greit. Håper også på at været kjøles ned litt, har IKKE lyst til å føde i denne varmen, og heller ikke ta baby med hjem til den varme leiligheten vår! Slik sett er det en fordel å ikke føde nå, men for all del, vil den komme nå er den hjertelig velkommen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Velkommen i klubben! -Jeg har ikke vært her så mye lenger enn deg da, hadde termin onsdag. Synes det går veldig opp og ned jeg, noen ganger er det greit men så er jeg veldig lei og vil bare ha han ut enkelte ganger! Har hatt uregelmessige sterke mensmurringer/kynnere/falske rier eller hva det er hver kveld siden tirsdag, men når jeg våkner om morgenen er det ingen tegn mer- kjipt..

Hva med dere, noen tegn?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har absolutt ingen tegn, bortsett fra et ganske så ubehagelig nedpress titt og ofte.. Vet ikke om dette er et ordentlig tegn engang, men det er det eneste jeg kan bidra med.. : )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nei, vi får bare håpe på at fødselen starter plutselig som lyn fra klar himmel da, he-he..Det er vel individuelt hvor mye tegn man får før også..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Velkommen inn i klubben! Jeg har vært med akkurat en uke. Prøvde å holde motet oppe ganske lenge, men nå på torsdag mistet jeg virkelig piffen, usannsynlig lei og alt var fælt. Hadde forsøkt mange kjerringråd, men ingenting fungerte:( Men nå er livet litt bedre igjen, har innsett at det fort kan ta en uke eller to til før bebisen vil ut, så får bare være tålmodig og prøve å nyte den rolige tiden nå før skrikerungen kommer;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...