Gå til innhold

min fødselshistorie! (førstegangsfødende)


KevinsMams venter nr2,110109

Anbefalte innlegg

terminen min var 6/7.

4/7 gikk slimproppen. våkna på mårran og der var den berømte proppen gått..ikke til å ta feil av.

6/7 Hadde jeg time hos jordmor. hun sa at det ble nok ikka aktuelt med noen overtidskontroll på meg. på kvelden kjente jeg noen kraftige tak med 30 min i mellom. men det ga seg og jeg gikk og la meg.

 

våkna klokken 8-9 på morgenen 7/7 og nå hadde jeg seriøst vondt!

tok tida 10 og 13 min i mellom hver ri. ringte føden de ville ha meg inn til skjekk når det var 6-7 minutter imellom.

det gikk flere timer og klokken ble 12 og det var fotsatt 10 minutter imellom. samboeren og jeg bestemte meg for å gå en tur for å fortgang på det hele. det ble mange stopp på turen hvor jeg holdt meg i lykte stolper ..huff..

så kom vi hjem nå var det 8minutter i mellom. og det var skikkelig vondt.. nedover lårene og i korsryggen. måtte opp å gå for hver ri.

så ringte jeg føden og vi ble enig om at jeg skulle komme opp på skjekk.

drøyde han lengst mulig ville ikke bli sendt hjem.. men nå var det plutselig 5 minutter i mellom.og vi bestemte oss for å reise klokken var blitt 14.på turen opp som tok 15 minutter hadde jeg 4 rier.

 

på føden ble jeg tatt i mot av en dansk jordmor som skjekka åpning .. 4cm.. ikke rart jeg hadde vondt..måtte ligge en halvtime med ctg,, ikke lett å ligge stille når riene bare ble kraftigere og kom hyppigere.

klokken 1430 fikk jeg fødestue med badekar.. .samboeren giokk ut for å ta seg en røyk og jeg ble skrevet inn på data.. og fikk lagt meg i badekaret det lindra litt.. men nå var det seriøst så vonde tak at jeg spurte etter smertelindring.. jo de skulle ordne.. men så klokken 1500 og det var vaktskifte..og jeg hadde nå så vondt at jeg måtte komme meg ut av badekaret..

klokken 1530 kom en ny dansk jordmor og nå hylte jeg etter epidural. hun sa riene mine ikke var effektive nok enda. og skjekka åpning. 6cm. hun tok vannet og klokken var nå blitt 1600. det fossa vann og jeg blødde litt.. fosterlyden var fin hele tiden..

 

riene kom nå i ett med enorm overmenneskelig styrke jeg bare hylte etter epiduralen.. plutselig føltes det som om jeg måtte på do å bæsje.

jordmor spurte om jeg ahdde fått klyx.. nei, men jeg hadde klart set selv.. ok vi må skjekke deg får åpning nå sa hun.. jøss det er 10 cm og du kan bare presse.. du kan ikke få epiduralen for dette gikk urolig fort,mye fortere enn det pleier..på en halv time hadde jeg full åpning..klokka var nå 1630.. og jeg begynte å presse.. det var ufattelig vondt.. og føltes som det ikke var mulig.. nå kan vi ser hodet vil du se.. det er masse sort hår utbrøt samboeren.. og klokken 1703 kom han til verden.jeg tok han imot selv . velskapt og fin.. gråt med en gang..3750gram og 50 cm lang og 35i hodeomkrets. jeg brukte ingen smertelindring.. måtte ikke sy og hadde kun 2timer fra 4cm til full åpning.. en drømmefødsel for en førstetgangsfødende sa jormor. hun var veldig imponert og mente jeg var veldig flink.. ikke rest jeg hadde hatt det vondt.. hun mente emertene var lik for alle uansett. og det var veldig vondt når det gikk raskt. og jeg kan skrive under på at smertene mine var forferdelige..men man glemmer det med en gang man får belønningen! en nydelig velskap liten gutt som heter Kevin.

nå har han blitt en måned gammel og det blir bare mer og mer fantastisk for hver dag..! å bli mamma er det største som noen gang har hendt meg...!

 

http://www.barnimagen.com/content/view/slideshow_user/411204/offset/7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tusen takk for en flott fødselshistorie, og gratulerere med en nydelig liten gutt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei :-)

 

Gratulerer med lille Kevin,for en herlig liten gutt da:-)))

 

Kos deg videre

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med gutten! Dette var jammen en flott fødsel! Håper på en sånn en jeg og! ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Flott historie! *tårer i øynene*

Stilig at det gikk så bra, selv om det gikk så raskt på slutten.

Lykke til videre - det er nå det artige begynner !!! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...