Gå til innhold

Nå er følelsen her...


Elias,Emma&Sofia`s♥Mams♥

Anbefalte innlegg

...følelsen av at det ikke er mer hud igjen på magen til at jeg kan trekke pusten så langt ned i lungene jeg klarer...da tror jeg magen sprekker!

 

Husker den igjen fra forrige gang, og det er faktisk litt ubehagelig! Takk og lov at det ikke er så veldig lenge igjen (uke 37)!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

ja at magen ikke sprekker er ganske ubegripelig av og til.

 

Selv har jeg termin I DAG, men ingen tegn til at lillegutt har lyst til å komme ut ennå. Han har det vel for godt der han er....

 

Lykke til de ukene som gjenstår!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes det er rart at jeg ikke sprekker ved alle disse kynnerne! Helt ufattelig, og så har jeg ikke et eneste strekkmerke!! jeg har jo bare DEN magen da. SF-mål =38!!!! Jeg er rimelig stor da, eller? Men likevel liten og nett inni mitt eget hode ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kommer an på hvor langt du er på vei! Jeg har termin i dag og har sf mål på 37. Magen min er ikke spesielt stor i forhold til andre gravide jeg ser rundt meg, MEN når det er sagt så vet en aldri hvor stor en er før etter fødselen, når en ser bilder av seg selv, har jeg hørt. Jeg blir av og til helt fascinert når jeg ser meg selv i speilet, for magen ser mye større ut da enn når jeg ser på den "ovenfra". Men ingen strekkmerker her heller, utrolig nok (som jeg har lagt merke til da...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det virker faktisk mer logisk enn at barnet skal komme ut rette veien, noen ganger.....

 

Ikke rart at min mormor, som var født i 1903 og vokste opp i en tid da man ikke snakket om ting som hadde med formering og fødsel å gjøre, ikke visste hvor det første barnet hennes skulle komme ut (ca 1923)- trodde det skulle komme gjennom midtstripen på magen. Det er ikke tull en gang!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

He, he.............det virker jo ikke akkurat usannsynlig heller, så jeg kan jo forstå henne, ja.:o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg er i uke 37 i dag og har sfmål på 38.....det er stort... jm sa til meg at alt var fint med meg, det eneste som var unormalt var magemålet mitt...hehe :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...