Gå til innhold

Massering av mellomkjøttet ???


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hmm.. leste i en artikkel at dette var veldig lurt for å forhindre rifter.. Men er mellomkjøttet området mellom våre to hull.. ? Har ikke helt peiling... og hvor tidlig skal man i tilfelle begynne med slik massasje ?

 

Personlig tror jeg at jeg får problemer med å komme til, så dette kan jo bli spennende...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Man anbefales å begynne i uke 35. Jeg spurte legen min om dette på mandag. Hun mente det iallefall ikke kunne skade og anbefalte meg å prøve det. (Derimot anbefalte hun meg å la være å ta bringebærbladkapsler siden man ikke vet nok om ev. bivirkninger av dette). Ble enig med legen om å bruke weleda svangerskapsolje siden den er spesielt tilpaset dette bruket. Har handlet inn oljen, men ikke begynt enda. Kvier meg litt... Er midt i uke 36 nå så... hm... bør vel starte... Kan kanskje gjøre det i dusjen rett etter dusjen... Ser også for meg at det blir litt kronglete...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

korrekt spesifikasjon av plassering ja! Jeg må si at etter noen dager med denne massasjen så gadd ikke jeg mer.. Men jo tidligere dess større effekt vil jeg tro- du kan jo ikke gjøre noen skade, skal jo bare øke blodtilførselen i det området. Det står at man bør begynne 10-15uker før termin for å oppnå eventuell effekt. Vet at endel driver og kjøper sånn spesial olje og greier for å massere (weleda)...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også såvidt begynt med denne oljen da... Og leste på pakningsvedlegget at man skulle smøre inn og massere fire ganger i uka og i 10! minutter!!! Ærlig talt... Gidder jeg det da tro?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Få partner til å hjelpe til med masseringen, er ganske vanskelig for oss gravide å gjøre det selv..

 

Jeg skal ihvertfall starte om et par uker (er 29 fullgåtte straks) og får forloveden til å gjøre det. Han har vel forhåpninger om at en gang eller tre kan ende med sex så :-) Hehe.. Jeg har også lest at man forsiktig kan tøye litt i kantene på vaginaåpningen etterhvert også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...