Gå til innhold

Hva skjer på kontroll en uke over termin?


Surredama

Anbefalte innlegg

Nå har jeg gått 5 dager over termin og skal på ny kontroll hos lege i morgen. Hva er det vanlig at man får undersøkt på en slik kontroll? Er det vanlig med ultralyd for å sjekke om babyen har det bra og sjekke størrelsen på babyen? Andre undersøkelser vanlig?

 

Har en viss følelse av at jeg "bare" får en bitteliten rask konsultasjon hos legen der det blir sjekket urin, blodtrykk og hører hjertelyd. Er gjerne det dere andre også har gjort? Og så sjekkes det grundigere hvis man går 2 uker over termin?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Skal på kontroll nå klokka elleve...Jeg er 7 dager over idag....Kan komme inn å skrive hva som ble gjordt etterpå :o)

 

Man får ikke UL, men mulig legen sjekker modning osv, det er det jeg spent på...Går man 2 uker over, så blir det en bedre sjekk på sykehuset med UL og og vurdering om igangsetting...

Men jeg skal skrive her, når jeg vet litt mer etterpå jeg :o)

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal til JM påmandag. Idag er jeg 1 dag over termin. Hun sa at hun skulle sjekke om jeg var moden og "strippe" meg litt hvis det var tilfelle.

Jeg var hos JM igår og sa at jeg var usikker på om jeg hadde lekket fostervann natten før!)Da sjekket hun med ul at alt var ok med babyen.

( Det var det heldigvis!)

Mitt råd til deg: benytt sjansen til å spørre JM om alt du lurer på når du er på denne kontrollen. Det kan være din siste konsultasjon og de som spør får som regel svar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hos meg var det blodtrykk og urin de kontrollerte. Men jeg fik også UL hver uke de siste 4 ukene pga. høyt blodtrykk (men det var ingen andre ting som kunne tyde på svangerskapsforgiftning) og babyen hadde det bra så jeg ble ikke satt igang. Men det startet av seg seg 10 dager på overtid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...