Gå til innhold

Noen andre som plages av hemorider?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Tror det er det ivertfall. Kjøpt salve på apoteket og brukt det 1 uke men ingen forbedring. Har lite lyst til å vise beverøyet til legen, verre en GU det. Tenkte på kreft...men det må da være hemorider...de er sånne små erter liksom,som tyter ut...særlig når jeg tisser...da kommer en hel bunt, må da stikke fingeren opp i toern og dytte de inn igjen. Ellers føler jeg meg som prinsessen på erten når jeg sitter, sitter på disse ertene og det føles som om ringen vrenges.

Har ikke lyst til at kjæreste tar meg bakfra, da jeg er redd han vil se disse ertene og absolutt ikke tenkte på meg som noen prinsesse...bakfra er eneste stilling som er ok nå...er 38 uker på vei. Har hatt litt analsex hmmm kan det være det som gir meg dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sympatiserer! Jeg har også sammen problem. Ikke akkurat hyggelig å ha noe hengende ut av rumpa nei :-)

Min var en ert til å begynne med, men er nå mer som en slapp, liten sviske! Ikke sjanse til å få stappet den på plass igjen heller, så jeg regner med å måtte skjære den bort en tid etter fødsel. Er åpen om det til samboer, og har sagt i fra om at jeg ikke akkurat lengter etter at han er i nærheten av det området for tiden. Vi har fortsatt sex, men passer på at det ikke akkurat er flombelysning rundt oss...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg håpet det ville bli borte etter fødsel. Hver gang jeg tisser tar jeg fingeren opp i stumpen, tror det ville gjøre det værre kanskje hvis jeg bare lot de henge...Føler meg som verdens mest usexy dame, stor, tung, vaggende og stygg....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var redd for dette tidligere i svangerskapet (har ikke hem.) og spurte jordmor.Hun sa at de små forsvinner etter fødsel hos de aller fleste. De store hender det at man må ta vekk kirurgisk. Jeg spurte om hva som var smått, og hun sa at ca rosin-størrelse var en liten en. Så om det ikke er verre enn det, blir de nok borte igjen av seg selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...