Gå til innhold

Jeg er her (så vidt) fortsatt... oppdatering!


Sessa ruger igjen...

Anbefalte innlegg

Riene mine ble bare tettere og tettere i går og vondere og vondere, så da kl. ble halv tre og det var seks min mellom hver ringte vi føden. Vi bor nærme sykehuset, men i og med at vi ikke fikk sove noe likevel valgte vi å ta en tur. Det var veldig hektisk og få jm på plass da vi kom så det tok litt tid før jeg ble undersøkt. Ble satt på ctg og hadde flere rier, men de ga ikke noe særlig utslag. Virket nesten som jm ble litt oppgitt for at vi hadde kommet (mulig jeg bare oppfattet det sånn fordi jeg var trøtt). "Sammentrekningene gir ikke noe utslag... (så så hun på meg) ... Men de er kanskje vonde for det?!" Da hun sjekket åpningen (å, det var ganske vondt) så var den på stusselige 1 cm. Han antydet at vi kunne regne med å vente i 18 timer til og sendte oss hjem med smertestillende stikkpille (!) en svær bleie og nettingtruse... Følte meg så lekker. Da jeg kom hjem ble jeg litt fortvilet så jeg begynte å hyperventilere og gråte, men klarte å roe meg kjapt takket være verdens beste mann! Fikk tilslutt sove, men følte inni mellom at en rie ble avløst av en ny. På morgenen hadde jeg rier hvert 5 min, men nå er intervallet større igjen. Har heldigvis kommet litt mer slim, hvilket tyder på at det åpner seg mer og mer. Regner med at vi tar en tur inn på føden igjen i løpet av ettermiddag/kveld, alt ut i fra formen min. Riene er såpass vonde nå at jeg har lyst til å krabbe ut av kroppen min. Men jeg har ikke så heftige sammentrekninger... Hadde egentlig lyst å føde uten smertestillende, men nå vil jeg ha epidural!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Takk for oppdatering - nå nærmer det seg!! hvis det er noen trøst, jeg hadde også rier ganske lenge før det satte skikkelig i gang sist jeg fødte...(frem og tilbake i over ett døgn før det begynte ordentlig) håper riene tar seg opp etterhvert! ta deg en tur i dusjen og spyl med varmt vann på magen/ryggen (der det gjør vondt), det hjalp veldig for meg!! Ring føden igjen når riene kommer mer regelmessig og med kortere mellomrom (er det ikke en "regel" om å ringe når det er 3 min mellom riene og de varer i over 1 min hver?)

 

Lykke til!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, høres slitsomt ut! Men nå er det i alle fall ikke lenge igjen! For hver time som går så er det en time kortere med smerter igjen, og en time kortere til du har babyen i armene dine!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ååå, stakkars - og heldige deg på samme tid! :-) Det er slitsomt og tungt å gå sånn, men for hver ri er du en ri nærmere babyen din! Håper det setter skikkelig i gang nå, og at du er mamma før kvelden er omme. Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei :-)

 

Uff da,føler virkelig med deg her,det høres virkelig slitsomt ut for deg dette. Håper det tar seg fort opp og at du får komet deg i gang skikkelig.

 

Visst det kan være en liten trøst er jeg hjemme igjen her oxo,var moden og hadde 3 cm åpning,positivt,men kunne enda ta sin tid og det var enormt med haste fødende på føden så jeg kunne risikere å bli liggende i timesvis før jeg kom til,da ville jeg heller være hjemme å se om ting kan starte selv i mellomtiden. Har avtale med føden kl 09.00 i morgen,håååååper bare ting skjer naturlig før det,er litt pinglete med denne igangsettinga hi hi :-/

 

Men nå bare heier jeg på deg her.....masse masse lykke til

 

Stooooooore klemmer fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stakkars deg da, det er skikkelig slitsomt å gå sånn.. Håper du slipper å gå så mye lengre, du fortjener virkelig å få babyen din hos deg nå.

Masssse lykke til.

Kjempe trøsteklem fra meg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, høres ikke godt ut! Gikk over 2 døgn til sammen sist, så vet hvordan du har det! Og føler med deg...! Prøv å slappe av så godt du kan, og ta et bad eller varm dusj, det hjelper...

 

Masse lykke til! Hold oss oppdatert da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...