Gå til innhold

Hodet ikke feste seg???


Knøtteliten :)

Anbefalte innlegg

Var hos en vikar av min jordmor på kontroll igår. Jeg er nå 38+0, hodet er ikke festet og iflg henne så ville nok ikke hodet komme til å feste seg heller..dette var vistnok veldig spesielt for en 1.gangsfødende..noen andre som har fått denne beskjeden? Er det ikke mulig at hodet kan feste seg de neste ukene heller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

JM sa til meg at det er et godt tegn hvis hodet ikke er helt festet(bare det ligger godt nedi bekkenet da) fordi det betyr at du har et romslig bekken som egner seg godt til fødsel.

 

Håper det skjer snart for deg(og meg), jeg gleder meg veldig nå til at veslegutt kommer, er også i uke 38+noen dager....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Med førstemann hadde ikkje hodet festa seg til vatne gjekk 8 dagar over termin. Det låg berre langt nedi. Ingen problem med det, og hadee ein feilt grei fødsel. Trur ikkje dette er noko du treng tenkje noko meir på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er nå 38+1, og hodet har ikke festet seg hos meg heller. Men verken jordmor eller legen min er noe bekymret, trenger visst ikke feste seg. Bare hodet ligger ned er det det viktigste. Og kan godt feste seg de neste dagene eller ukene. Tror ikke det er noen fasit på hvor lenge før fødsel hodet evt.. fester seg.

Vet at jeg selv ikke hadde festet hodet når jeg ble født, og min mor hadde en grei og rask fødsel :-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var jo godt å høre :) Virket bare på jordmor som om dette var så uvanlig..men går helt sikkert fint uansett :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

På sist kontroll hadde hodet fortsatt ikke festet seg hos meg. Jeg var da 40+0. Jeg er også førstegangs. Men hodet var veldig godt nedi bekkenet, ikke like bevegelig lenger som det var 2 uker før, men likevel ikke festet.

 

Fått beskjed av jordmor at hodet som oftest fester seg når vannet går (spesielt når babyen er så godt nedi bekkenet), så det har ingen betydning om det er festet eller ikke.

 

Jeg satser på at det betyr at jeg har et romslig bekken og får en lett fødsel;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

??? Hodet hadde ikke festet seg her heller ved forrige kontroll uke 37..., men ingen sa noe om at det aldri kom til å feste seg dersom det ikke var festet innen en viss tid. Trodde kanskje det var en forutsetning for fødsel jeg at hodet (eller en annen kroppsdel) kom først ned og satt seg litt fast... He he, godt jeg ikke signerer med medisin student etc, for dette har jeg virkelig ikke peil på!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

JM sa helt det samme til meg, som JM til 'mamma til 2 i august' sa til henne:-)

Så tror ikke du skal uroe deg. Men kan vel også godt hende at hodet fester seg enda da, du har jo 2 uker igjen.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann

Da vannet gikk med datteren min, fikk jeg beskjed av jordmor om at hodet ikke hadde festet seg, selv om jeg hadde fått beskjed om det på siste kontroll. Måtte danse rundt på fødestua der for å få presset hodet hennes ned i bekkenet. Men det gikk så fint, så det er nok ingen fare selv om hodet ikke er festet. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...