Gå til innhold

lite vektøkning


Gjest

Anbefalte innlegg

jeg er nu i uke 30 har ikke kastet opp en eneste gang i svangerskapet. men min vektøkning er kun 3 kg... er jeg velgid unormal eller?

magen er stor den...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det kommer vel an på almenntilstanden din og symfysemålene tror jeg. Jeg ble sykemeldt i uke 30 da jeg bare hadde gått opp Deretter fortalte min jordmor at alt var vel hvis jeg klarte å gå opp til 6kg. Hvis barnet vokser og utvikler seg som den skal er det vel ikke noen fare. Du kan enda vokse og bli tyngre.Jeg synes alle kommentarene om at jeg er så slank er vanskelig. Det er liksom mer stas med de som er runde og har lagt mye på seg.

Hvis du regelmessig går til lege og jordmor og andre ting er i rute synes jeg du skal slappe av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei,

 

jeg har heller ikke gått opp så mye, neste 6 kg så langt, er i uke 36. Men da jeg oppdaget at jeg var gravid la jeg om hele kostholdet, kuttet ut masse brus, snacks og annen usunn småspising. Jeg har heller ikke vært kvalm eller kastet opp en eneste gang så langt i svangerskapet. Jeg tror at i mitt tilfelle, så har jeg vært flink og gått ned kg på min kropp, slik at vektøkning i forbindelse med foster, fostervann og lignende ikke har vært så synbart på vekten.

Og jeg er egentlig veldig glad for at jeg ikke har gått opp massevis av kg, bare tenk så lett det kan bli å gå ned disse igjen etter fødselen. Dere som evt har lagt på dere masse, ikke ta dette som kritikk, da alt er normalt i forhold til svangerskap og vektøkning. Og det kan faktisk bli like lett for dere å gå ned igjen etterpå, alt er jo egentlig veldig individuelt.

 

Så lenge symfysemålene er innenfor normalen, og lege/jm ikke er bekymret, så bør heller ikke du være det =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

spørs hvor mye du veide før og om du er innenfor normalen som sagt i andre innlegg her....jeg var veldig slank før graviditeten og hadde ikke hatt nok og gå på med 3kg i hele svangerskapet....

er nå i uke 29 og vekten har steget med 11kg...men er fortsatt slank heldigvis.......:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

takker for alle svar her. jeg var og er en stor og frodig dame til vanlig. regner nok med at jeg har krympa og magen bare vokst ja. klager ikke i det hele tatt, men synes det er litt rart å ikke legge på seg mere. skal til jordmor 18 august og da blir alle målene tatt på nytt. ingen er bekymret på noen måte. greit å ha nok å ta av i starten da. blir spennende å se hvor mya vann jeg klarer å "krafse" til meg på slutten beina er som tømmerstokker nu i alle fall....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har bare lagt på meg 1 kg gjennom hele svangerskapet, og har nevtn dette for legen og jordmoren ved hver komsultasjon,men de sier at så lenge magen vokser som den skal, så spiller det ingen rolle.Bli jo moro å se hva vekten stanser på når den lille prinsessen er ute. Jeg har hatt litt å gå på, så vi får se.Jeg er i uke 37

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg er 30+2 og har lagt på meg ca 4 kg til nå. Tok av 3 kg først. Jordmor har hele tiden sagt det ikke gjør noe, fordi jeg hadde noe kilo for mye da jeg ble gravid.Det har vært fin økning på symfysemålet. Ligger på 28cm nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har man litt å tære på før man blir gravid, er det ikke nødvendig å gå opp noe. Er man slank, bør man opp minst 6 kg. Men ikke unormalt å gå opp mindre. Selv er jeg 7 kg mer enn utgangspunktet mitt nå i uke 33.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...