Gå til innhold

Når gjør dere klart vugge/seng etc?


Snuppisa

Anbefalte innlegg

Hvor lenge før termin venter dere med å gjøre ferdig ting til babyen? Tenker da spes. på vuggen/sengen som skal stå på foreldresoverommet. Vi har et ganske trangt soverom, så vi kan ikke gjøre klart dette altfor tidlig....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg malte ferdig vår i forrige uke. Ble så ivrig at jeg satte den sammen også. Og da kunne jeg jo ikke la være å re den opp og sette den på plass. Den står klemt oppi hjørnet ved siden av sengen vår.

 

Den vordende far lurte på om han måtte flytte den ut, da jeg våknet med rennende øyne og hovent ansikt dagen etter. Ikke såå smart å sove med ansiktet oppi en helt nymalt seng når man er allergisk mot malinggassene, kanksje.

"Men nå går alt så meget bedre". Senga står der så fin og venter bare på baby nå.

 

M.a.o, ca tre uker før termin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Jeg har 4 uker til termin og planlegger å gjøre senga klar i helga, vi har også et trangt soverom og får ikke stor gulvplass etter at senga settes inn, men tenker at til helga har mannen min fri og kan bære den ned fra loftet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

 

10 uker til termin her og jeg forsøker å finne ut hva slags seng vi skal kjøpe til babyen. Kanskje vi drar til Sverige og kjøper om 2 uker. Nye møbler lukter jo litt, så det er greit å få dem i hus en stund før babyen kommer synes jeg :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har termin om 10 uker. Og jeg gjorde klar senga for to dager siden.

Er veldig plaget med kynnere og ryggsmerter så jeg var nødt til å gjøre det nå som jeg orket. Vet ikke hvor mye jeg orker å gjøre rett før termin. Men vi er jo heldige at vi har et ganske så stort soverom da så senga står liksom ikke i veien for noe. Har lagt et stort sengeteppe over sengetøyet så det ikke skal bli støvete. Så da er det bare å ta det av før babyen skal sove der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har valgt å male senga som babyen skal sove i, så den har jeg gjort istand når jeg hadde 2 mnd til termin eller noe. Nymalte senger skal vist lufte seg leeenge når babyen skal sove i dem, helst noen måndeder for å forsikre seg om at alle gassene er borte har jeg lest. Dessuten er det inmari kos å pusle med ting som babyseng og ordne alt til poden skal komme :) Klarer ikke vente med alt til siste liten, klør i fingrene etter å ordne til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har ikke jeg termin før i slutten av januar, men jeg kommer til å lete frem vuggen om ikke så alt for lenge. Mine foreldre kom med den når de flyttet ( laget da jeg ble født) så den har stått på loftet her siden. Skal lufte og vaske den godt å gjør den klar og ha den på stuen.

 

Har hund på 1,5 år så jeg vil prøve å "forberede" han på det som kommer og gjør han vant til enkelte forandringer som vil skje....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har termin om 1 uke.

senga satt vi opp for ca 2 uker siden, etter å ha vasket vegger og tak på soverommet. Tisselaken, overmadrass og sengetøy har jeg lagt klart i en pose. Tenkte at pappan kunne legge dette på plass når jeg er på sykehuset. (Eller så gjør jeg det selv når jeg kommer hjem.)

Da er alt rent og støvfritt når den lille kommer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...