Gå til innhold

Forbanna fykedyr


lykkeligmed3

Anbefalte innlegg

Sitter her og bimmer, kjenner plutselig noe som kryper på leggen. Prøver å riste litt på foten for å få det vekk (tror det er en flue, ikke sant) uten å lykkes, kryper fortsatt. Hva får jeg se?? Joda, en diger VEPS kryper på leggen min,,,,,vræææææææææææææl jeg hater de krypene, får knipset den vekk fra foten og most den med en kortstokk. Ikke før er jeg ferdig med vepseliket så deiser DEN peikfoten rett i trynet på meg,,,, blir snart gal jo, ser det surrer noe svineri oppi den ene lampen også,,, er jeg invadert i kveld eller????

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi hadde 4 vepser på soverommet i går morges + en stankelbein (kanskje det er det samme som peikfot??)

 

jeg tror det må være et vepsebol utenfor, men mannen min foreslo at det kunne være søt lukt fra brytstene mine som tiltrakk dem -HEHEHE, kanskje vi gravide er populære hos veps for tiden!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

peikfot!?! hva er nå DET da? hehehe.. her har vi mølleinvasjon for tiden.. usj.. ekle dyr..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet heller ikke hva en peikefot er, men her har vi mest sprellemenn... Det er bra for jeg er livredd veps... Merkelig nok synes at snushanevepsene snoker mest rundt andre mennesker enn meg for tiden... har tenkt at kanskje graviditeten gjør luktene mine mindre interessante... men kanskje jeg bare har misstet tekket? Håper det!

 

(Jeg har arvet vepseskrekken fra far og farfar som begge er livredde og hyler og vifter med armene når vepsen kommer for nær... hjelpe meg... har bestemt meg for å forsøke å ta meg sammen og ikke hyle opp i nærheten av vesla slik at hun blir smittet... men skjønner ikke hvordan jeg skal få det til...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...