Gå til innhold

Dårlig samvittighet


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Nå fikk jeg skikkelig dårlig samvittighet,min samboer har to gutter, som nå har vært over 14 dager sammen med sin mor. Han skulle "låne" de noen timer i kveld, da vi ikke har vanlig samværsrett, da deres mor er lærer og er hjemme og min samboer jobber. Han kom en tur hjem nå før de skulle på fisketur, og han så så lei seg ut, dette fordi han følte det så trist at han ikke hadde sett de på lenge, litt vanskelig for meg å sette meg inn i dette, da jeg ikke har egne barn. Men de hadde vært 16 dager hos oss først, og de gikk meg fullstendig på nervene, så jeg var så lettet når vi leverte de.

Nå kom de begge to, hev seg rundt halsen på meg, og bemerket at magen min hadde vokst, skal tro jeg fikk dårlig samvittighet, de er jo bare snille og gode. Men for meg som ikke er vant med barn, ble det litt mye med 16 dager i strekk, med to aktive gutter på 8 og 10 år,som bråkte og rotet hele tiden.

Men jeg lover, når vi kommer inn i vanlige rutiner igjen, skal jeg bli en bedre stemor:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har en stesønn på 10 år selv, og vet godt om den dårlige samvittigheten ja. Hadde han en uke alene, og to uker sammen med pappaen i sommer. Som høygravid var det ikke alltid like enkelt å beholde fatningen i 30 fuktige varmegrader. Så det gikk en kule varmt innimellom ja. Men barn er jo ikke fylt med faen, de er egentlig små uskyldige vesner, som bare trenger kjærlighet og rettferdig grensesetting. Og pappaen som ikke hadde sett han siden juleferien satte selvsagt stor pris på den tiden de fikk sammen. Flere ganger jeg satt og gråt med solbrillene på når vi var på stranden, fordi farskjæligheten til sønnen strålte lang vei. Barnet i magen min er heldig som får en sånn pappa, og en halvbror som bonus med på kjøpet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja du har så rett, føler det samme nå, tenk å ha en så kjærlig far som våre barn får, og storebrødre som kommer til å ta godt vare på de.

Denne dårlige samvittigheten var virkelig til pass for meg, heretter skal jeg slutte å irritere meg over alt og ingenting:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå skjønner jeg ikke helt hva du mener. Det er jo akkurat det de gjør, på aller beste måte. Tror du må lese innleggene en gang til. Jeg har bare ikke involvert meg så mye før, og det er der den dårlige samvitigheten kommer frem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hm, en liten andrekoneklubb midt oppi det hele... Samme ståa her i gårn, stesønnen er 5, og nylig blitt storebror på en side, og nå snart på andre siden. Han er rimelig spinnvill for tiden. Det tærer på, men det går da over innimellom....... Dere burde lese den boken som heter andrekoneguiden. veldig bra...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...