Gå til innhold

dette med bevegelse??


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

de sier jo at man skal følge med på babyens mønster...men jeg blir tullete!

her sover han hele nattan, med andre ord...det er rolig hele natta...ikke mye bevegelse...og på dagen er det ikke noe særlig spark lenger, men kjenner jo at han beveger seg...bør jeg være urolig å ringe føden i et sett...eller skal jeg bare si til meg selv, det er ingen fare så lenge det er bevegelse, selv om bevegelsene ikke er like som før??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Min lille røver har også fått andre typer bevegelse de siste ukene. Mindre spark og slag og mer slik at jeg kjenner at han endre stilling og beveger kroppen sin.. Jeg trodde det var fordi det etterhvert ble litt mindre plass der inne?

 

Jeg tror ikke dette er noe å bekymre seg for, jeg kjenner jo liv! Men om du er veldig bekymra kan du jo alltids ta en tlf til føden?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er også usikker på dette. Kjenner som deg bevegelser, de varierer med spark og at hun flytter på seg. Uke 35 nå.

Min lege sa at jeg skal følge med på mønsteret som du sier, - og reise rett på sykehuset for...hja, hva heter det igjen, sjekk av fosterlyd osv. dersom noe endrer seg og jeg er i tvil. Han understreket at jeg ikke skulle vente et døgn.

 

Siden jeg er usikker på hva som er det egentlige mønsteret og når jeg ev. skal bli bekymret har jeg derfor begynt med en liten dagbok i dag. Der skriver jeg ned generelle trekk (feksl. at jeg kjenner bevegelser i snitt tre ganger om dagen, morgen, lunsj og kveld) og så spesifiserer jeg hvordan bevegelsene var/er. Kjenner jeg ikke noe en morgen tror jeg kanskje jeg ville tatt en telefon eller reist ned i tre-fire tiden dersom jeg heller ikke hadde kjent noe til lunsj i 12.13 tiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har egentlig ikke gått inn for å følge dette opp særlig nøye, dette med mønster, men ville bare komme med en liten notis. Når sambo legger hånden på magen min kjenner han av og til bevegelser som jeg ikke kjenner, tror derfor det er mer bevegelse der inne enn det man til daglig registrerer. Jeg synes forøvrig det er mye bevegelse/spark om dagene, det varierer men hittil synes jeg det har vært godt med liv. Hilsen meg =-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil bare legge til at jeg jo kjenner bevegelse flere ganger daglig, men at om hovedinnlegger var bekymra for hvilke typer bevegelse hun kjenner, så hadde hvertfall jeg inntrykket av at dette var var noen som skulle endre seg mot slutten..

 

Er i min 35. uke jeg også, og har funnet ut at bevegelse og liv er gode nok tegn for meg, selv om det ikke er like tydelige spark eller slag som jeg tidligere har kjent.

 

Om hovedinnlegger ikke kjenner liv i dte hele tatt, syns jeg hun burde ringe føden.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da jeg var på kontroll hos JM før helgen sa hun at hvis jeg kjente mindre bevegelse en dag måtte jeg ikke vente med å kontakte føden, men allikevel er jeg usikker på hvor lite det da skal være... Går i min siste uke med termin 9.aug, hodet har festet seg og det medfører vel og at en kjenner mindre bevegelse. Men jeg har lagt merke til at hvis jeg legger hånda på magen kjenner jeg mer enn hvis jeg bare skal sitte/ligge og føle etter bevegelse. Kjenner på en måte mindre innenfra nå enn tidligere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

hovedinnlegger her;o)

 

nå har jeg vært hos jordmor, og hun sendte meg til føden!!

 

der tok jeg en 20min test av hjerterytme, så fikk jeg en ultralyd me en utroli flink lege!

 

alt var kjempe fint der inne...og INGENTING å beskymre seg for!!

lege sa at det var vanlig me anderledes rytme mot slytten...og at vi måtte ikke gå etter rytme og måten babyen spenner på, men om det er liv eller ikke!!

 

me andre ord, er det lite liv en dag: legg deg på sofanen med et glass isvann....trykk litt på magen...og kommer det bevegelse, skal dette være godt nok....men samtidig....man skal aldri gå å være nervøs...da må vi ringe føden;o)

 

lykke til alle sammen...håper nurkene kommer ut snart friske og fine:o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...