Gå til innhold

strykkarakter til Emmaljunga??


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi har kjøpt oss Emmaljunga duo edge, delvis fordi så mange andre (bl.a her inne) skryter sånn av den. Vi synes også den virker robust, solid og romslig, men har ikke fått testet den annet enn på stuegulvet ennå da ;-) Synes det virker som en kjempegod og trygg vogn! Men så kom jeg over testen fra tv2 hjelper deg, og de gir Emmaljunga duo edge bunnkarakter fordi "den har en lang strikk i kalesjen som kan havne rundt halsen til barnet og i verste fall kvele barnet"!

Jeg kommer uansett aldri til å forlate barnet mitt i vogna uten tilsyn :-( Men er ikke denne vogna bra ellers da? Har jeg gjort et dumt kjøp nå??

 

På forbug.dk får Emmaljunga big star classic en veldig bra karakter (selv om det er en litt annen modell da)..

 

Noen synspunkter? Simo har jeg ennå ikke funnet i noen test, er de bedre?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du kommer aldri til å forlate barnet i vogna uten tilsyn?? Skal du sitte å se på at ungen din tar formiddagsluren ute i vogna? Eller hvis vogna senere skal brukes i barnehagen- der sover også barna uten konstant tilsyn. Når ungen har sovet noen timer spørs det jo om du (eller de i barnehagen) er der akkurat når ungen våkner. Ikke alle barn gråter når de våkner, noen ligger stille i vogna og leker med det de kan finne. Og da er det jo litt dumt hvis det er denne strikken......

 

Jeg synes Emmaljunga er en hype, noe "alle" skal ha. Det finnes så mange gode barnevogner på markedet, så jeg ville uten tvil kjøpt en som ikke har fått strykkarakter...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

snakket med dem som importerer Emmaljunga vogner, og de sa at denne testen ikke var helt reell. At det skulle veldig mye til for at dette skulle skje og at om en var veldig nervær så gikk det ann å klippe bort denne strikken på sportsdelen. Den er der bare for at det skal se finere utenfra. Ellers så var det jo bare dette som var negativt!!

 

Har selv bestillt emmaljunga vogn- dette fordi det var den vi fikk inn i bilen vår... Virker som en god vogn på meg. Tror ikke andre vogner er så mye bedre iallefall. Simo er mer vanntett, ellers er den ganske lik etter det jeg har sett. Litt billigere..

 

Tror du har gjort et bra kjøp jeg:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

 

Jeg har ikke sett denne testen, ligger den på nettet et sted? Har selv kjøpt vogna og er foreløbig kjempefornøyd. Har trillet rundt i stua og gleder meg til å bruke den. Er det noen som vet nøyaktig hvor denne strikken befinner seg? Kan man gjøre noe med det selv, eventuelt feste den bedre/fjerne/bytte den ut?

 

Synes ikke man skal gå av hektene og forkaste vogna selv om en test gir en dårlig karakter, men det er jo veldig greit å være klar over hvilken sikkerthetssvikt det er snakk om ettersom testen har vurdert den til farlig. Jeg blir veldig glad om noen kan henvise til testen på nettet om den ligger ute :)

Jeg tror jeg fremdeles er fornøyd med kjøpet mitt ettersom det er en knallfin vogn :) Blir gøy å trille i september!! Hurra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du vet vel at slike tester er kjøpt og betalt. Du kan ikke stole på en Tv2 test. Det er jo for at folk skal kjøpe dette produktet og at forhandlerene skal tjene penger. Ikke stol blindt på alle tester........

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hihi, ser nå at du har svart på det jeg lurte på, bare et minutt før jeg rakk å poste innlegget mitt. Er jo greit om man kan gjøre noe med denne strikken på egenhånd, skal gå å studere vogna nå for å se om jeg kan finne den :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Strikket til kalesjen er jo ikke inni vogna da.

Skjønte iikke helt den der jeg.

HAr hadt emmaljungaen i 11/2 år men strikket som kan kvele synes jeg hørtes rart ut.

Strikket er langt men under vogna og brukes bare til sportsdelen

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne testen er fra 2004, så den er kanskje ikke så reel lenger?

 

Jeg har hatt Emmaljunga vogn og var kjempefornøyd, lett og god å trille, robust (den ble tøft behandlet) og lett å pakke sammen for oss som hadde liten bil. Vi gav den bort til barnehagen etter vi var ferdig med den (vi skulle jo ikke ha flere barn... he, he)

 

Nå må vi ut på vognmarkedet igjen snart og sannsynligvis blir det en Emmaljunga denne gangen også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når jeg ser nøyere etter, så er tv2-testen fra 2004, jeg har en 2006-modell (vet ikke om det er så stor forskjell men....). Uansett var det ikke så mye mer å lese om i testen enn dette med kvelningsfaren, så jeg stoler på at vogna er bra jeg :-) Også ut i fra alt det positive som dere her inne sier om vogna (dere som har brukt den en stund), tror det er den mest pålitelige kilden :-)

 

Hovedinnlegger

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har også kjøpt Emmaljunga og er kjempe fornøyd. Har trillet endel, men gleder med til junior kommer ut og prøver også. hehe

 

Den testen er jo gammel, og mye har skjedd med Emmaljunga siden det. Kjøpte vår vogn i Sverige og hu dama på butikken sa at det hadde vært endel klager på 2004- modellen. Men nå er det utbedret og de modellene som finnes i dag er kjempe poppulære og sikre!!!!

 

Kos deg med din Emmaljunga og klipp no evt bort den strikken da!!!

Den er robust, godt isolert og ei kjempe vintervogn:)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor finner man denne strikken hen? Både jeg og mine tre venninner har kjøpt emmaljunga edge duo....den var på tilbud...vi leter etter denne strikken...??????

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjenner ikke denne årsmodellen, men har en Emmaljunga edge duo 2001-modell fra første barn. Denne ble brukt i tilsammen 3 1/2 år og er etterpå brukt av søsteren min til hennes barn, og nå står den klar til mitt andre barn......... Vi er begge overbegeistret over vognen, som har vært fantastisk komfortabel, lett å trille på alle slags underlag og svært god kvalitet jevnt over. Det eneste jeg har gjort av "vedlikehold" er en liten dusj rustfjerner på et par av hjuleikene. En sånn strikk er ikke på min vogn, men jeg antar at den kan festes på annen måte eller fjernes. Jeg kan ihvertfall ikke tenke meg at Emmaljungavognen har blitt av dårligere kvalitet etter min årsmodell, og anbefaler vognen på det varmeste. Lykke til. :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Simo får strykkarakter i en annen test fordi barnet angivelig kan klare å henge seg fast i håndtaket og -igjen- bli kvalt. Men til tross for disse testene lever de fleste norske barn opp:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...