Gå til innhold

22 dager igjen...


DakotaFikkJente*20.08.06*

Anbefalte innlegg

Syns ikke det er lenge siden jeg fant ut at jeg var gravid igjen jeg og i morgen er det bare tre uker til termin! Det er helt utrolig og jeg kjenner at jeg liksom ikke helt kan fatte at jeg snart er mamma til to... Gleder meg veldig, samtidig som jeg er kjempespent på hvordan det skal gå med to små hjemme. Eldstemann er 20 mnd. og ganske aktiv for å si det sånn... ;) Hvis noen har noen gode tips om hvordan de får hverdagen til å gå med to små, så tar jeg imot med stooor takk!

Ellers ønsker jeg alle en god dag! =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Enig med deg! Har selv termin 21/8.... Skal selv bli mamma for første gang da, så jeg går å bekymrer meg litt for om jeg skal forstå forskjell på dette med kynner, maserier, rier og greier :o) Alle VET liksom det der har jeg inntrykk av.... :o) Men dette har jammen gått fort!

Sorry, har ingen erfaring med flere barn! Litt stygt å si det kanskje, men innenfor hundeverden sier vi det slik, en er en og to er ti.... MEN jeg har hatt to hunder i masser av år og det er bare koselig! Sikker på at det går bra for deg og barna dine også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...