Gå til innhold

Stram mage i timesvis-noen som har hatt det selv og kan berolige meg?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg har siden uke 20 innimellom hatt knallstram mage/livmor. Denne tilstanden har av og til vart opp til 8-10 timer. Nå har jeg under 2 uker igjen til termin og er så redd for at barnet skal ha fått skader av disse langvarige og konstante stramningene i livmoren (det blir jo så trangt der inne når magen er stram så lenge i gangen,

og jeg har lest at dette kan forårsake hjerneskade hos fosteret hvis stramningene varer lenge). Jeg har ikke hatt sånne vanlige kynnere som har kommet og gått hvor stramningen bare har vart i 1-2 minutter i gangen. Er det noen andre som har opplevd det samme som kan berolige meg?

 

Hilsen litt redd

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja jeg har det nesten døgnet rundt....slipper tak avogtil.. og det er kynnere det også fordet om det kanskje ikke kjennes slikt ut....for noen dager siden var den plutselig så stram at magen så plutselig 5 mnd gravid ut istedenfor 8....

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du ikke snakket med jordmor/lege om dette? Jeg har mye kynnere, men de varer ikke så lenge om gangen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

DETTE KAN VÆRE EN REAKSJON PÅ STRESS, ELLER AT KROPPEN DIN BEGYNNER Å BLI SLITEN.

 

HAR SELV PROBLEMER MED DETTE (ER I UKE 36) OG JORDMOR ANBEFALTE MEG LITT SYKEMELDING OG MYE HVILE!!

 

HILSEN SNART 4 BARNSMOR

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du har lest at dette kan medføre hjerneskade, har du vel snakket med jordmor eller lege? Vi er jo ikke fagpersoner her inne.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

ja, har snakket med overlege og jordmor om dette. Problemet er at de ikke har fått tatt hjerterytme og blodgjennomstrømningssjekk fra morkake til barn akkurat når jeg har disse stramningene og derfor ikke kan si noe særlig. Hver gang jeg har vært på sjekk, UL osv har magen vært normal slik at de ikke vet hvordan fosteret egentlig har det når magen er stram. Når den ikke er stram ser alt fint ut og jeg vet at babyen legger bra på seg (var over 3 kg i uke 38). Noen barn er robuste og tåler disse stramningene over lengre tid, mens andre ikke gjør det. Derfor er jeg bekymra selv om jeg har snakket med fagpersoner om dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...