Gå til innhold

Kan dere se pustebevegelsene til babyen utenpå magen?


Kjerringhelvetet <3

Anbefalte innlegg

Jeg kan ikke skjønne annet enn at det er det jeg ser. Nederste del av magen min (der hun ligger med brystkassen) hever og senker seg rytmisk og rolig når hun sover der inne. Er det flere som ser dette hos seg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Babyen puster ikke i magen, så det er kanskje pulsslagene du ser???

Lungene blir jo ikke "aktivert" før babyen blir født.....Akkurat nå bruker hun de kun til å sluke fostervann....hehe...Tror ikke man kan se det utenpå magen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De bevegelsene du ser er deg selv. Kombinasjon av flere ting har jeg forstått, men mest din egen puls. De er der hele tiden, både når du puster og holder pusten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er jo klar over at babyene ikke puster luft når de ligger inne i magen. Men som du sier (første svar), trekker de inn fostervann for å øve seg på å puste til de kommer ut. Det er dette jeg mener jeg ser.

 

Det er ikke min egen puls, den går i en helt annen takt. Det er heller ikke babyens puls. Det er en rytmisk og rolig bevegelse som babyen gjør der inne, jeg kjenner det tidvis ganske godt. Men det er selvsagt mulig det er en annen bevegelse enn "pusting", kanskje hun ligger og tar armen frem og tilbake eller noe. Klør seg i øret, kanskje... vet da pokker. :)

 

Får spørre jordmor på neste kontroll.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det der har jeg også sett av og til, og jeg er ganske overbevist om at det er pusteøvelser h*n driver med innimellom. Det er ikke hikking, og definitivt ikke spark.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei! Jeg har også disse bevegelsene. kommenterte det til mannen min i kveld. Det er trolig fosteret som trener seg på pustebevegelser. De puster ikke oksygen når de er i magen, og får surstoff via navlestrengen. Lungene er fylt med fostervann, men etter 6 mnd begynner de å trene på å puste, via disse bevegelsene. Jeg er sikker på at det var det jeg merket i sted. Trolig også det samme du merket hos deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Ja, jeg ser også dette!!:)

 

Babyen ''øver seg'' på å puste, og dette kan ses på utsiden av magen!

Gynekologen min sa dette på forrige UL, da vi så både magen min gikk ut og inn og babyens munn som ''pustet'' på innsiden! Artig!

 

Litt vittig!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, tydelig....og det er godt for på ul fant de ikke pustebevegelser selv om de prøvde tre ganger (var der inne kjempelenge).

 

Nå kjenner jeg det flere ganger om dagen, godt å se at hun trener....og det er sååå kos.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og godt å legge hånda på magen da og kjenne ryggen til babyen gå opp og ned.... Det er dette man savner når man har født......det og slike gode runde bevegelser.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes det var skummelt og ekkelt, skjønte ikke hva det var første gangen jeg kjente dette. Og synes det varte så lenge! Jeg gikk i dusjen, og rett i seng etterpå, for jeg ble bekymret. Men, har funnet ut i ettertid at det må være slik som dere beskriver over her, og er ende roligere etter å ha sett flere innlegg om at det er flere som har opplevd det samme. Tenk på mødrene våre, som ikke hadde tilgang til nettet eller noe annet 24 timer i døgnet -For å finne ut av alt mulig rart:o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg spurte min jordmor om dette kunne være pustebevegelser, og hun bekreftet det...... Jeg ser det forøvrig også tydelig :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...