Gå til innhold

September mammaer har dere handlet inn alt nå ?


PinkBaby♡

Anbefalte innlegg

Jeg har ikke fått kjøpt bilstol enda , mangler også litt små ting men har det meste i hus snart tror jeg da.

 

Dere da er dere ferdig med alt utstyret, klær ol. ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ikke annet enn vogn og bilstol. Må se å få kjøpt madrass til vogga snart.. har bittelitt klær, tar heller det meste etterhvert når man ser hva behovet og ikke minst kjønnet er! Samme gjelder andre ting som vippestol, babygym etc, kommer litt an på hva slags unge det er. Skal forresten kjøpe en pakke bleier og kanskje en smokk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir alenemamma, så jeg er litt opptatt av at alt er på plass slik at jeg slipper å ringe venner og be dem kjøre rundt og kjøpe inn ting for meg etter fødselen ;).

 

Mangler:

- Vognpose

- Vippestol

- Lurer på å kjøpe Babybjørn bæresele

- Et par bleiepakker

 

Har:

- Seng, madrass, sprinkelbeskytter, sengetøy og laken

- Vogn og ny madrass til denne, + vogndyne

- Stellepute

- Badekar

- Engangstisselaken fra Attends til å legge under vanlig laken

- Kommode til babyklær

- 20 kluter og noen kremer

- 2 amme Bh'er

- Ammeinnlegg og brystpumpe

- Bag til å ha babyen i hjem fra sykehuset

- Uro til å ha over senga og sommerfuglpynt+ bilder til å ha rundt senga.

- Ny joggebukse og morgenkåpe til meg selv :)

- 3 helsetepper

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mangler bare smokker og bleier, ellers er alt nødvendig og unødvendig på plass :) Deilig! Nå skal jeg bare vente på permisjonstiden, så skal alt settes i orden ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Før helgen manglet jeg seng, men har vært litt sliten i det siste så har egentlig tenkt at babyen fikk sove i vogn-bagen i starten for orket ikke ordne med sengen. Men da svigers hørte det gikk de ut på lørdan og kjøpte ny seng til oss - snille besteforeldre, de stiller alltid opp :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi har det meste klart, bare litt småting som bleier og badeolje som gjenstår, og det kan man jo alltids kjøpe på vei hjem fra sykehuset. også har jeg ikke kjøpt ammebh, innlegg eller brystpumpe ennå.. :) nå er det virkelig ikke lenge igjen, helt utrolig hvordan tida plutselig har gått når man tenker tilbake.. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Her er alt i hus, Izisleep bilstol ble kjøpt nå i helgen! Arvet masse klær av noen som plutselig ville gi bort mye som er brukt til bare et barn. Har babyklær helt til 2 år i hus faktisk, selv om noe sikkert skal sorteres bort, er jo gøy å kjøpe noe selv også. Arvet også vippestol og reiseseng og mange tepper, dyner og voksipose. Må si jeg har vært superheldig. Kjøpte en stor boks med lego til barnet som brukte alt dette for 7 år siden :D Mangler egentlig bare amme-stæsh som bh, innlegg, pumpe osv... men har jo relativt god tid igjen enda :D

 

Gleder meg veldig til september!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mangler bare bleier og dyne, tror jeg. Får hjelp til å pakke fram spedbarnstingene etter vesla, og sortere klær til uka. Har bare måttet kjøpe seng og madrass. Har fått nyfødtklær til gutt, og ellers masse "unisex"- tøy. He he... vet jo aldri.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har bare handlet et babyteppe vi. Har jo det meste vi trenger etter forrige mann da :-) Synes det er forferdelig vanskelig å shoppe når vi ikke vet om det blir gutt eller jente. Alt er liksom enten rosa eller lyseblått i de minste størrelsene, hvis ikke er det hvitt og kjedelig. Har vaska opp noen småting nå, så babyen skal nok få klær på kroppen tenker jeg :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Har handlet inn det meste ja.. Mangler madrass til vugga, også må vi hente vugga, skal låne en! Ellers mangler jeg ammeinnlegg, (hvor får man egentlig kjøpt ammeinnlegg i ull??), og stellesaker, bleier, og litt sånn småtteri. Ellers tror jeg vi har det meste klart. Må vel vaske klærne og utstyret en dag snart.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, absolutt ikke! Huff! Men handlelistene er klare og bestilling inne i butikk på barnevogn etc. Vi skal hente alt samlet... Ellers er vi midt oppe i opppussing av leil.... Staser på at hun ikke kommer for tidlig....

 

Stellebord og en god del klær er på plass...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har ALT klart :) Mangler slangen til badebaljen og en ekstra dyne til å ha i vognen ! (brystpumpe, amme-bh + innlegg venter jeg med til etterpå, for å se hvilke str jeg trenger og OM jeg trenger pumpe osv.)

 

Lykke til !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har nesten alt p plass.Mangler kommode til klær og stellebord, men det skal vi kjøpe denne uken.

 

Ammeinnlegg i ull får du billig på Spar Kjøp+ ullbodyer til ca.80kr stk, som ofte er veldig dyre andre steder, de er også av god kvalitet:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

nei.... ingenting enda....

Har reservert vogn. Bestemt oss for bilsete. Ellers så skal vi gjøre en innsats til helgen, tror jeg... Begynner vell å bli på tide.

Har fått et par sokker og strikket en jakke, det er det vi har av klær foreløbig:) Men mer kommer vell snart.

 

Føler presset nå. På tide å komme igang sjønner jeg. Det er jo førstemann så vi har ingenting fra før.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har det meste etter nr 1, men har kjøpt ny dyne, leandervugge (nr 1 bruker fortsatt sprinkelsengen) og noen smokker. Holder på å strikke for harde livet... Har kjøpt lite klær, for vi venter jente nr 2. Mangler fortsatt stellebord (flyttet siden sist, så det vi hadde sist er for stort for badet :-( lekegrind (tror det blir nødvendig å beskytte lillesøster mot storesøster..., bleier, laken til leandervuggen. Tror det er det som mangler...

 

Har termin 11.09. Begynner å nærme seg nå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ammeinnlegg i ull har de på apoteket, helsekost, babyshop, nøstebarn, bånsull... Har masse igjen og ordne, selv om har det meste fra førstemann.. Bare tanken på å få tid til å vaske alt og sette alt i stand... Blir stresset av å lese om hvor masse dere har gjort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...