Gå til innhold

Kjenner ikke liv..


jakm80

Anbefalte innlegg

Er i uke 29 og har kjent jevnlig liv, spesielt om kveldene og litt ellers på dagen og morgen, men i hele går kjente jeg ingenting og heller ikke i dag! Pleier vanligvis å være endel. Nå begynner jeg å bli engstelig, tenk om det er noe galt... Bør jeg ringe til lege eller sykehus for å sjekke eller er det vanlig at babyen har roligere perioder?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Prøvd alle kjerringrådene for å få liv i babyen? Det er nok vanlig at mønsteret forandrer seg, både pga varmen og at babyen nå har mindre plass å boltre seg på. MEN -jeg ville absolutt tatt en tlf! Hadde gjort det selv hvis jeg hadde gått en hel dag uten antydning til liv. Du må hvertfall ikke være redd for å bry de på føden, for de får maaaange henvendelser for mye mindre enn dette!! Lykke til, håper at alt er i skjønneste orden!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar. Har pøst to store glass med iskaldt vann. Ingen forandring. Hvilke andre kjerringråd er det da? Tror kanskje jeg skal ringe, men hater sånne ting. Føler meg dum om det ikke er noe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De sier jo at d ikke trenger å kjenne liv hver dag før etter uke 30, og da SKAL du kjenne hver dag.Jeg har fått sparkeskjema som jeg fyller ut, og det starter på uke 28. Siden du er så langt på vei som du er nå, ville jeg absolutt ringt føden. Syns ikke du skal vente å se om du kjenner liv i løpet av dagen/kvelden heller, siden du ikke kjente noe i går. Var du forresten veldig aktiv i går? Uansett pleier de jo å våkne når du legger deg. Tok du deg tid til å kjenne etter, men allikevel ikke kjente noe? Drikk eller spis noe søtt, dytt litt på magen. Får du ikke respons i løpet av kort tid, ring med en gang.Da får du sikkert komme inn for ultralydsjekk. Bedre det, enn å engste seg, det gjør det ikke noe bedre. Lykke lykke til og hold oss oppdatert!! Det er helt sikkert ingenting. Siden du har kjent mye liv tidligere, så kanskje han/hun har behov for å sove en stund. Hvordan ligger morkaken din? Har du den foran, kan det være en grunn!! Lykke til!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vann hjelper ikke, du må ha noe med sukker i. Det er når babyen får økt blodsukker at den får kick.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Er i 33. uke, og har også har dager hvor det er roligere. Drikker jeg juice eller spiser frukt og legger meg ned pleier det å komme en respons. Synes uansett du skal ringe føden hvis der har gått et døgn. Du føle deg mye tryggere etterpå.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ring føden forklar situasjonen. De kommer sikker til å gi deg noen gode råd om hvordan å få babyen til å sprelle litt. Antagelig sier de DRIKK KJEMPE SØT, ISKALD SAFT!!! Legg deg på ryggen og dytt litt til babyen. Dersom du ikke får respons da heller tar de deg helt sikkert i mot! De setter deg på ctg og måler pulsen og aktiviteten til babyen. Hvis du er vant med å kjenne bevegelser hver dag er det unormalt at det skal stoppe opp nå. Babyen er ikke så stor at den begynner å roe seg ennå vil jeg tro, med mindre den har liten plass hos deg. Min har aldri roet seg... og jeg er 8 dager overtidig, men jeg har visstnok lang overkropp så babyen har god plass.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

drikk søtt ja. eks sterk saft. dytt bestemt og litt hardt med hele håndflata mot der du pleier å kjenne mest liv.mulig du må dyte noen ganger. kjenner du ikke noe da, bør du ringe føden. men trenger ikke være noe galt. kan være babyen nettopp har snudd seg. mange som ikke kjenner spark dersom babyen er i setestilling. kan også være morkaka ja. ellers er det jo ikke uvanlig at babyer har sovedager.

 

lykke til! håper alt er bare bra med den lille!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Der spente hu endelig!!! Off, var begynt å bli ganske urolig! Førstegangs, og har vent meg til å kjenne masse liv, plutselig var det noe som manglet! Men tusen takk for alle svar og ha en fin dag : )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flott;-) Ha som regel å kjenne etter liv hver dag. Drikk søt saft, solo, eller ta en sjokoladebit...det skal få fart på henne;-) Da kan du slappe av...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde en sånn dag jeg også.. Spiste is, drakk iskaldt vann, bøtta innpå med søt saft og drakk brus og bla, bla, bla.. Men INGENTING skjedde! Tårene satt løst, for å si det sånn.. Var omtrent i uke 29 da jeg også, er sånn 3 uker siden ca! Uansett.. Det endte jo med at jeg ble nødt til å ringe føden da, fikk komme dit med engang! Og alt var helt fint!! :):):) Den lille jenta mi rørte på seg som bare det når jeg så henne på UL, men det er ikke ALLE bevegelsene vi kjenner..

Iallefall.. Jeg og noen andre bimmere her inne konkluderte med at det var en sånn "hevn mot den masete mammaen min"- dag, hehe.. Siden jeg dyttet så fælt på magen og vekket henne når hun lå der inne å koste seg, hun gikk vel drittlei å bestemte seg for å skremme den stakkars mammaen sin litt! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...