Gå til innhold

Ben som "visner"?


*mmn*

Anbefalte innlegg

Jeg ble litt bekymret i går...har ikke vært plaget med mye hevelse i svangerskapet før nå, og plutselig hovnet jeg masse opp i går... Ble helt stiv i leggene, og følte meg ekkel og hoven i hele kroppen. Når jeg skulle reise meg (lå på sofaen) sviktet pluteselig det ene benet under meg! Jeg hadde ikke følelse! Det var skikkelig ekkelt! Ikke slik at det var maur i foten, eller at det var noe prikking i benet eller noe, jeg bare rett og slett kjente ingenting! Det var bare slapt! Følte meg helt lam! Måtte ta meg for for å ikke gå skikkelig på trynet! Var til sjekk hos jm i dag, men hun sa ikke noe fra eller til på det...Sikkert bare en nerve i klem eller noe, sa hun. Men burde jeg bli beroliget av det?? Jeg må nevne at jeg er alene m datteren min på 6 nå, da mannen min er ute og reiser på jobb... hva om noe slikt skjer igjen? Synes det er litt guffent jeg...noen andre som har opplevd det? Er i uke 37 nå...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg opplever også stadig en følelse av at beina (begge to for min del) "visner" i blant, Jeg er i uke 37 selv.

Selv tror jeg også at det er nerver som er i klem, det ligner litt på følelsen man kan få når man har sittet eller ligget rart, og f.eks. beina helt har dovnet bort. Og det dukket opp omtrent på samme tid som magen "sank" ned i bekkenet, altså omtrent samtidig som jeg tror hodet til ungen festet seg. Tror jeg hadde det slik sist jeg var gravid også.

Tror ikke det er så farlig.

Men dette med at du brått hovner opp høres mer skummelt ut. Du sjekker vel blodtrykket ditt jevnlig nå? Husk at opphovning og stigende blodtrykk kan være tidlige tegn på svangerskapsforgiftning.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...