Gå til innhold

overspiser og spyr...


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Er snart fødeklar, har spiseproblemer og har overspist og spydd hele svangerskapet. Noen dager ikke, andre dager opptil flere ganger. Det er stressende for kroppen, og stresshormoner går jo over i morkaken. Men, er det noen som vet noe om dette er farlig for fosteret? Om det kan føre til skader? Jeg har bekymret meg hele svangerskapet, skulle jo ønske jeg var frisk. Har vært syk i mange -17- år... Nå som det nærmer seg termin er jeg ENDA mer bekymret... Har et friskt barn fra før -Holdt på sånn da også,,, Uff.. jeg gruer meg plutselig til å hilse på den lille ettersom jeg kan ha skadet den???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei du!

Det høres ikke noe kjekt ut å ha spiseforstyrrelse som du beskriver. Spørsmålet må du vel ta opp med en lege, men så lenge babyen din får den næringen det trenger, så har babyen det vel ok.

Uansett har du jo ikke satt den lille i en slik situasjon med vilje, så du må ikke ha dårlig samvittighet.

 

Jeg håper du får hjelp til dine spiseproblemer etter fødselen!

Lykke til og pass på deg selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror ikke barnet har tatt skade av det du gjør, barnet tar den næringen det trenger. Men jeg skjønner så alt for godt at du er bekymret...

 

Du er nemlig ikke alene om dette, jeg har det akkurat på samme måte. Jeg har hatt gode perioder og dårlige perioder, men det som skremmer meg mest er at jeg har skyldt på vanlig kvalme. Da har det liksom ikke vært så farlig å kaste opp. (jeg har vikrelig vært kvalm også, men har liksom benyttet anledningen til mer overspising.)

 

Det er veldig synd at du skal grue deg til å hilse på barnet ditt, det kan ikke være noen god følelse. Jeg har også et barn fra før, der var det noen komplikasjoner, uten at vi har fått noen forklaring på hvorfor. Jeg velger å tro at det ikke hadde noe med meg å gjøre... Det er ingen ting som tyder på at det samme skal skje nå. Jeg gleder meg til den nye hverdagen, men vet jo samtidig at jeg har en veldig jobb foran meg.

 

Kan jeg spørre om du får noe hjelp? Vet legen om problemene dine? Familien?

 

Velger også å være anonym nå....

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også vært kvalm, og skyldte på det de første månedene. Var ikke kvalm slik i forrige svangerskap...

Har lagt på meg 13-14 kg og barnet er estimert til ca 4000-4500 og jeg ligger godt over på SF mål. Mitt forrige barn var 3880, en veldig ukomplisert setefødsel.

 

Jeg får ekstra oppfølging, men det virker ikke som dette er et tema helsepersonalet er så godt kjent med. Tror egentlig ikke folk vet så mye om det, og hun jeg går til -jordmoren, innrømmer at hun ikke vet nok. Men, det har likevel vært godt å ha noen å snakke med litt ekstra. Det er ikke behovet for å prate om det som er stort, men heller å bli betrygget om at ting er ok. Og, det har vært normalt forløp i svangerskapet mtp babyen. Likevel bekymrer jeg meg -Særlig i dag, jeg har hatt en dårlig dag!

 

Jeg har hatt litt elektrolyttforstyrrelser som har gjort at jeg har hatt litt ustabil form, men tatt tilsudd av kalium/magnesium mm hele svangerskapet. Det har ikke heller vært så stas å trykke i seg masse ekstra vitaminer og mineraler, og er også litt årsak til bekymring. Men, så lenge det er ting jeg har hatt minus av så har det vært helt nødvendig å ta tilskudd.

 

Lege, familie stort sett alle vet om problemene. Men ikke hvor ille det faktisk er med denne store magen...

Starter i behandling i januar, så jeg håper jeg kan få hjelp til å finne veien ut av dette styret. Har gått i ulik behandling uten å lykkes. Herregud, så håpløst sykt det er!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...