Gå til innhold

så kvalm..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vært litt opp og ned kvalm de siste dagene..Litt svimmel av og til også..Er dette noe tegn på svangerskapsforgiftning? Har ikke særlig hevelser. Blodtrykk og urinprøve normal forrige kontroll 1,5 uke siden. er 29+3.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei du!

Er i uke 36 nå og har hatt det sånn en stund. Er stort sett i veldig bra form, men har noen dager innimellom hvor jeg er skikkelig dårlig. Da får jeg liksom et kjempehøyt trykk inni kroppen. Vanskelig å puste, ligge, sitte, stå osv. og en del vonde, uregelmessige kynnere. Blir også skikkelig kvalm og svimmel selv når jeg sitter. Har mye nedtrekk i livmora om dagen også.

Var på kontroll onsdag og blodtrykk og urin var bra, ødemer 1 og hjertelyd 140.

Glemte å spørre hva det kunne være, men skal tilbake til uka, får spørre da.

Jeg tror at svsk-forgiftning først og fremst gir utslag på urin og blodtrykk, så om dette er i orden er det nok ingen fare.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har fått tilbake litt av den første tre måneders kvalmen nå på slutten. Den er litt av og på. Snakket med JM. om det, og sv.skaps forgiftn. utelukkes pga. lavt bt. , fin urin, ingen hodepine.. Hun trodde det kunne ha sammenheng med problemer jeg har med sure oppstøt samt hormonbalansen i kroppen min..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...