Gå til innhold

er babyen syk når jeg er syk?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

hadde ett innlegg her i år der jeg ikke følte meg bra, føltes som om jeg hadde influensa og var kvalm i tillegg. var hos legen i dag for å utelukke svangerskapsforgiftning, og etter en masse prøver sa han at det er et lite virus i kroppen min, men ble jeg værre, skulle jeg ringe føden i løpet av helgen. han ringte og snakket med de han også, så jeg er ikke redd han har tatt feil eller noe... men nå ligger jeg her, har 38,7 i feber og har vondt i hele kroppen... slitsomt å være så stor og syk samtidig!!!!! mn er babyen også syk, reagerer hun på at jeg er dårlig, eller hvordan fungerer dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Som regel har vel babyen det bra selv om mamma er syk... Mulig det er annerledes viss du har høyt infeksjonsnivå i kroppen.. Babyen har det sikkert helt fint, men det skader jo aldri å få sjekka da =) Du kan jo i alle fall ringe å snakke med noen fagkyndige,så slipper du kanskje å bekymre deg? =)

 

God bedring=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ihvertfall ikke bra for babyen at du går med feber over tid, så ta deg 1 gram paracet for å få ned feberen..Det er ikke farlig for oss gravide.....

Lykke til :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei det er sant, du kan faktisk ta max dose med paracet uten at det er farlig =) Det sa legen min på mandag hvertfall.. (husker ikke om det er 6 el 8 tabl. pr.døgn..) men hold deg unna ibux=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

crp var på 51 eller 5,1.... det som er nærmest normalen.... husker bare at det stod noe sånnt på det ene arket. så det var ikke sånn veldig mye. han sa det ikke var noe farlig iallefall. har tatt en paracett, og føler meg litt bedre. greid å spise litt, så jeg håper babyen har det litt bedre nå iallefall

Lenke til kommentar
Del på andre sider

crp 5,1 er negativ mens 51 er veldig høyt. Hvis det var et virus og ikke bakteriell infeksjon var den nok negativ (dvs. under 10)

 

bare slapp av og pass på deg selv! så går det nok over

 

Hilsen sykepleier

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...