Gå til innhold

Litt skremt i dag gitt!


♥Koseklumpen-3 barnsmor♥

Anbefalte innlegg

Nettopp kommet hjem etter 4 timer på sykehuset. Når jeg kom dit danset det skikkelig i magen. Først var jeg hos JM, og ville ikke skrive opp hjertelyden en gang før jeg hadde vært hos legen (målte 170). Inne hos legen var babyen helt ellevill i magen da jeg lå med UL målingene. Har tre uker til termin. Alt så fint ut på UL. Men legen ville at jeg skulle måle med CTG for å kontrollere hjertelyden en gang til. Og tror du ikke den lå jevnt på ca 170, selv når jeg lå med kald klut i panna på en seng. Da hadde aktiviteten avtatt noe. JM ville snakke med lege, så jeg fikk beskjed om å vente etter CTG'en. Etter en stund ble jeg innkalt til ny CTG. Nå gav jeg beskjed om at jeg var kjempe sulten, så jeg fikk gå å kjøpe meg mat. Når jeg kom tilbake valgte jeg å sitte oppreist med CTG-målingen, samtidig som jeg fikk spist og drukket. Jeg satt og fulgte med, og nå lå den på 145 i snitt. Da var JM fornøyd, og jeg fikk reise hjem. Jeg var alene på kontroll i dag, og jeg skulle virkelig ønske mannen min var der. Klarte nesten ikke holde tårene tilbake når jeg ringte til han og mamma for å si at jeg kom til å bli på sykehuset en stund så de ikke skulle lure. Jeg fikk skikkelig reaksjon i bilen på vei hjem, hvor tårene bare fosset ut. Jeg lurer fortsatt på hvorfor hjertelyden var så rask...?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Uff!!... Det hørtes forferdelig ut! Hadde de noen forklaring på hvorfor den lå så høyt? Min lille krabat er også skikkelig vilter inni der og jeg blir av og til bekymret for om han har det bra... Uff... sitte helt alene når du er redd på sykehuset. Stakkars deg. Har du selskap i kveld, da?

 

Klem!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mannen min jobber alltid sent. Han kommer hjem kl 22.30. Har snakket med han mange ganger på telefonen. Fikk ikke noen forklaring på den raske hjertefrekvensen,og det synes jeg var litt dumt. Jeg får bare prøve å slappe av til jeg skal til JM igjen neste torsdag.. Takk for omtanken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

babyer får akkurat som oss høyere puls når de er veldig aktive. Det var sikkert bare det som skjedde - hadde han vært helt rolig og allikevel så høy puls hadde de nok undersøkt mer.

 

Min er også veldig aktiv for tiden, skulle nesten tro at han gir meg blåmerker innenfra...!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...