Gå til innhold

Jobbing


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Er det mange som jobber de tre siste ukene før permisjonen her? Jeg jobber i barnehage og synes det er veldig tungt om dagen..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har planer om å jobbe de 2 siste i alle fall. Har hatt 3 uker ferie nå, og skal begynne å jobbe igjen på mandag... kan ikke si det frister så veldig... men med tanke på at det kun er 2 uker så holder jeg vel ut.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har tre uker igjen å jobbe før permisjonen starter, og føler meg sliten. pendler en time hver vei for å komme på jobben, og går et kvarter til og fra togstasjon til jobb. skulle gjerne sluppet å stresse fram og tilbake, men var hos legen idag, og fikk bare 50 % sykemelding i en uke. var litt fortvila med en gang, men nå er jeg innstilt på å klare det. litt plagsomt med vann i beina også

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har en uke igjen nå, så må jeg i permisjon. går egentlig fint foreløpig, men må ta mye hensyn til meg selv og virkelig tilpasse arbeidet. jobber på et sykehjem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har to uker igjen nå... egentlig to uker og to dager, men jeg avspaserer litt innimellom så det blir lettere å holde ut... Synes det er kjekt å jobbe... Det er varmen som gjør det tungt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...