Gå til innhold

Ny her etter SA i går, snufs...


Milk2010

Anbefalte innlegg

Siden jeg plutselig var gravid etter å ha droppa prevensjon bare noen ganger, hoppa jeg rett inn på 1.trimester. Men etter 9 uker som lykkelig gravid hadde jeg i helga en SA.

Så nå blir jeg nok her ei stund, for nå som vi er blitt vante på tanken på å bli foreldre, så skal vi nå prøve å bli gravide igjen.

Vi prøvde nemlig ikke første gangen...

Fryktelig trist at det gikk som det gikk, men det var nok noe galt så det var nok en grunn til at det skjedde.

Fikk beskjed av gynekologen om å vente til etter 2-3 menstruasjoner med å prøve igjen, men det blir jo så lenge til...

Noen som har andre erfaringer??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

Har ingen erfaringer på dette men vi bare sende deg en trøste klem. Det er så synd at sånne ting skal skje. Får håpe at du ikke blir her så lenge da:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så forferdelig trist.

 

Håper det klaffer fort for dere når dere begynner å prøve igjen.

 

Stor klem fra meg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjære deg.

Dette var trist,håper det klaffer snart for dere igjen.

Jeg har hatt noen SA,går til en spesialist for å sjekke med en gang jeg blir gravid.

At du bør vente 2-3 sykluser er bare tull,det er mest pga at man har en nøyaktig mens dato å regne ut i fra.

Eggløsning er jo som kjent før mens,jeg ble gravid før mens etter SA,og fikk det barnet. Hvis kroppen ikke er klar for et nytt svangerskap,så fester ikke det befruktede egget seg,og di fleste vet da ikke at man har vært gravid,for da utarter det seg som en vanlig mens.

Gjør alikevel det du føler for,lykke til. ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei ja j har nok nettopp og SA for 4 uker siden var og 9uker. men man trenger ikke vente med og prøve og bli gravid man kan begynne med engang. det har j få beskjed om fra legen. men j skal vente til første mens for da kan j gå en plass på nette og ta enn eggløsnings test.

klem :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kjære deg, jeg føler med deg!! Har selv hatt et par SA. Husk at du har lov å sørge, så lenge du trenger det!! Håper du blir raskt gravid igjen da. Når det gjelder å vente, fikk du beskjed om hvorfor? Hadde du utskrapning og må vente til det heles? For hvis ikke så trenger du ikke å vente, det er gammeldags tull. Min lege sa ingenting da jeg mista, heller ikke min gyn, så jeg sjekket på internet, der sto det jeg måtte vente, og det gjorde jeg, og det har jeg angra på. For samtidig med meg, med to mnd mellom dem, mistet to andre venninner og de prøvde igjen med en gang og ble gravid igjen med en gang... hun ene fødte i mai og hun andre fødte nå i helgen... Jeg skulle ønske jeg ikke ventet den gangen da jeg var ekstra fruktbar, for andre SA var så tidlig at jeg ikke følte meg ekstra fruktbar etterpå slik jeg gjorde første gangen... så er du klar er det bare å sette igang!

Den eneste grunnen til at man skal vente er for da er det lettere for lege å stille termin dato, men det kan de uansett gjøre på ul etterpå..

 

MAsse lykke til videre, håper du har spire igjen snart!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

 

Så trist å høre at du opplevde å miste....Vet hvordan det er fordi jeg mistet selv i MA i mai...Håper dere tar godt vare på hverandre.

 

Sender deg en stor trøsteklem, og håper du kan trives her på bli-gravid-siden.

 

P.S. jeg måtte ha utskraping & narkose, men vi fikk beskjed om at vi ikke måtte vente, men kunne prøve igjen så raskt som mulig etter 2 ukers "karantene". Stusser derfor litt over at dere fikk beskjed om å vente..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

leit og høre at du mistet...har ikke opplevd det og føler med alle som har mistet.Ønsker deg lykke til og håper den sitter godt nå snart.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan legge til at hun ene venninna mi som ble gravid med en gang igjen hun er lege og jobber på kvinneklinikken på et sykehus... hun sa at hun råder selv sine pasienter til å vente... men hun gjorde det ikke for hun visste at hun ikke måtte... så kjør på!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei på deg!

Velkommen hit! :-) Trist å høre at du mistet, ingen god opplevelse det... Men det er nok som du sier, når det skjer er et jo en grunn til det. Jeg følte nesten at jeg fikk mer respekt for min egen kropp etter min SA. Helt uten at jeg kunne gjøre noe som helst fra eller til, ordner den selv opp når det er noe som ikke stemmer med det befruktede egget eller omgivelsene rundt. Naturen er ganske brutalt enkel av og til.

 

Jeg fikk klarsignal både fra lege og jordmor om å begynne prøvinga igjen så snart jeg følte for det. Kroppen blir gravid igjen når den er klar for det, var beskjeden jeg fikk.

 

Ønsker dere lykke til videre!! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for all støtte og oppmuntring, selv om jeg gjerne fortsatt skulle vært på 1.trimester så føles det godt med oppmuntring og medfølelse her fra andre som har opplevd lignende.

 

Gynekologen sa bare at jeg burde vente til jeg hadde hatt 2-3 menstruasjoner slik at livmoren fikk normalisert seg, mer sa hun ikke.

 

Jeg skal tilbake på sykehuset i morgen for å sjekke at alt er ok eller om jeg må ha en utskraping. Håper virkelig jeg slipper det!

Skal uansett spørre henne da om jeg må vente...flere som sier at man er veldig fruktbar rett etter en SA og forteller at det har gått helt fint.

Jeg spurte også legen om tettere oppfølging i neste svangerskap og skulle få ul i uke 6-7. Satser på at det går bedre neste gang!

 

Ønsker alle andre lykke til videre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...