Gå til innhold

Blødning etter sex....


petronella_78_med spire =)

Anbefalte innlegg

Hei!...de siste gangene jeg og min kjære har hatt sex har jeg fått en liten blødning... Det har ikke vært mer enn kun litt på papiret etter det "obligatoriske" toalettbesøket...., men har også hatt litt ømhet i magen, langt nedebåde under og etter sex. ...og jeg er ikke gravid...testet sist på torsdag forrige uke.

 

Slutta på pilla i april, og har kun hatt en TR etter det....så det kan jo være den som lurer rundt hjørnet...., men...

Jeg lurer på å dra til legen...er det noen som har opplevd det samme??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

har du vært hos legen da?... jeg er litt bekymre, da jeg ikke har hatt det slik før...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, petronella78

Jeg kjenner til problemet ditt... Slutta også med prevansjon i april, og har småblødninger innimellom. Vel og merke har jeg hatt det i tiden etter minstemanns fødsel også (blir 3 år i okt), så derfor var jeg til lege for å få sjekket det ut.

 

Hun sa det kunne være eggløsning, faktisk, fordi at jeg (og sikkert du da kanskje?) ikke har kommet ordentlig i gjenge igjen... Det kan også være at du har skjør livmorhals. Det har jeg fått etter en livmorhalsbetennelse. Fikk beskjed om å lage meg et skjema for å måle temperatur og blødninger, samt at jeg skal på legekontoret og ta noen blodprøver for å sjekke hvordan EL er i systemet.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Nilena.

 

Ja, du har rett i at syklusen ikke er helt i gjenge hos meg...(det skal være helt sikkert!) Har dog ikke vært plaget av mellomblødninger tidligere, bortsett fra de 2 siste ukene.

Hadde først en liten blødning (som jeg trodde var TR som startet) for ca. 2 uker siden, og deretter kun ørlite rett etter sex den siste uka...

 

Merkelig... Det beste er vel bare å bestille time hos legen, og få sjekket dette.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Jeg vil absolutt anbefale deg i besøke legen. Vil ikke skremme deg, men det kan være alt fra et lite rift i livmorhalsen til eggstokkkreft. Jobber som sykepleier på gynekologisk avdelig så jeg har sett litt av hvert. Det er veldig viktig å lytte til kroppen sin. Desverre er det ikke så mange som gjør det. Bestill en time til legen, så får du sikkert en innvendig ultralyd også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

..tror jeg ringer legen i morgen tidlig ja.... Har følt meg litt oppblåst, og uggen siste tiden også, + sat jeg lett blir svimmel (har slitt med lavt B12 vit. tidligere, ...så dette kan kanskje være noe av årsaken igjen...??). Vet ikke om det er pga syklusen som er helt på¨bærtur, eller hva det kan være....best å få sjekket. Tar kontakt med Volvat i morra. Har ikke tid til å vente, drar på ferie til lørdag... Huff, håper ikke det er noe alvorlig....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er bra! Sannsynligvis er det ikke noe alvorlig, men det er alltid greit å få sjekket det. Underlivet vårt er dyrebart og utsatt for mye rart. Du må uansett ikke gi deg dersom legen avfeier det. Du har krav på innvendig ultralyd. Uansett får du jo det på volvat. Sånn sett er det kjempe fordel å dra dit! Ønsker deg lykke til! Kanskje du vil holde oss her inne oppdatert om hvordan det går med deg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, syns det er veldig kjekt med Volvat. Det koster litt, men...det syns jeg det er verdt så lenge man får time raskt. ...jeg skal melde tilbake om "hva som skjer"... Jeg lover.

 

...nå er det vel på tide å legge seg??..jobb i morra....

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ferie i 3 uker fremover, jeg.... Hihi!! Flott at du holder oss andre oppdatert. Jeg benytter meg alltid av volvat. Som sykepleier vet jeg hvor tregt systemet på de offentlige sykehusene er. God natta!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fått legetime i dag kl 13.15...er litt spent nå, på hva dette kan være. Får vel uansett ikke noe svar i dag, hvis de må ta tester etc, men jeg kan kanskje få en liten indikasjon? *håper*

 

...begynner ferie til helgen jeg =) Gleder meg veldig til 3 uker fri.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var hos legen i dag, og alt var visstnok helt i orden. Fikk innvendig ultralyd, og der kunne man se at jeg faktisk har EL på vei nå, så TR er ventet om et par uker (....er jo bare over 60 dager siden siste TR).

 

....så nå er det vel egentlig bare å hoppe til køys, og håpe på det beste ?? tvi tvi

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hopp til køys og gjør det som må gjøres! ;-) Kjekt å høre at alt var i orden! Greit å få sånne ting undersøkt, så man ikke går å bekymrer seg!

 

Masse lykke til med prøvingen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, veldig godt å få slikt undersøkt....så slipper man mange unødige tanker :)

 

Bare sambo blir ferdig i tlf/foran c'en nå da....hehe...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ble undersøkt for kreft da jeg hadde det, var hos spesialist... men hadde det ikke så er bare uforklarlig hos meg...overfølsom hud innvendig og sånn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja, det er ikke så lett å vite når det skjer slike ting...Man (hvertfall jeg) blir veldig fort bekymret...fordi jeg ikke vet "hva det er" som forårsaker "tilstanden".

Jeg drar heller til legen en gang for mye, bare for å være på den sikre siden :)

 

...så nå er det bare å prøve videre her... Er jo bare i min 2 pp (men hver periode er jo på over 40 dager så...).

Håper det klaffer denne gangen da :)

 

Ønsker dere andre også lykke til....tvi tvi...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så godt å høre at alt så bra ut!! Som du sier; det er best å dra til legen en gang for mye. Ønsker deg lykke til videre :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...