Gå til innhold

Uff! Jeg føler meg så alene....:(:(


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Igår var vi i bryllupp, og jeg ble bra sliten og dårlig utpå natten(holdt ut til klokken halv 2 da...). Sliter med ryggplager og bekkenløsning... Så idag er jeg ikke i form i hele tatt. Jeg og sambo ble bedt med ut på båttur der vi skulle ut til en holme og bade og grille nå idag, men jeg er så dårlig at jeg orka ikke tanken på å reise noen sted, iallefall ikke sitte på ett berg og grille... Så sambo lurte på om det var greit at han reiste... Jeg synest jo godt han kunne vært her med meg, men sa at han fikk bestemme selv. Så han dro.. Blir nok borte hele dagen... Så nå synest jeg skikkelig synd på meg selv her jeg sitter mutters alene og er dårlig.. Hadde virkelig trengt sambo her dag...:( Men jeg vil jo ikke tvinge han til å være her med meg heller da...:(

Off, ble ett skikkelig syte innlegg dette... Men greit å få det ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

skjønner deg så godt kjære venn:-)

jeg og har det slik mange ganger, foreks. i går kveld ble sambo invitert i utdrikningslag...der kunne jo ikke jeg være med så jeg ble sittende hjemme og se film og spise smågodt jeg!

ville helst ha sambo hjemme men siden han ikke hadde vært på byn med kompiser på lengre så unnet jeg han jo og gå også....det er bare så kipt når du selv gjerne vil gå ut og drikke /danse men er gravid og må være hjemme...men det går over...9mnd er ikke hele livet...det trøster jeg meg med i tunge stunder, og de har jeg hatt MANGE av dessverre :-( !!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

skjønne dæ å godt!

farn t samboern min va her for en stund siden nå, men han like å dra på tur å sånn.. å me bekken å ryggproblema va det å springe oppe skauen ikke så aktuelt her. men kan jo ikke forlange da at di sku sitte inne lammi meg i flotte være!

 

men nu igjen, har 11 daga t termin. men nu e det jo sommer å flott vær deili å være ute. at æ ikke klare å være me på tur e nu en ting for hadde jo vært me viss æ klarte. men di må nu få dra litt ut å. lufta hode litt.. klare mæ fint nån tima aleina! har jo internett å bim!! hihi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...