Gå til innhold

Plaga me vatn i kroppen!!


Jolene84 *overtermin*

Anbefalte innlegg

He no i d siste blitt veldi plaga me vatn i kroppen,og d e spesielt nederst i beina... D begynne å bli ganske så vondt!Drikk masse vatn,for å prøve å fordrive d som e i kroppen.Men d fungera ikkje heilt slik som ej trudde d skulle jer.Fikk beskjed fra jm om å ta et kaldt fotbad kvar kveld,og d he ej oxo gjort.Ingenting virka å ville fungere..

Så e d noken som he et tips?Klare ikkje å gå me dissa beina her i 5 uker til (i verste fall 7)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Huff, syns synd på deg! Har ikke fått noe vann ennå, men det kommer nok.. Å ligge med beina litt høyt skal hjelpe mot vann i beina. Jeg gjør det etter å vært varm/gått endel etc, selv om samboeren min ler av meg der jeg ligger med føttene opp etter veggen(ps, du må ikke holde dem veldig høyt altså, skal visst også hjelpe å ha dem litt høyere enn resten av kroppen). Legen min sa også at det å ligge mye helt flatt på ryggen, kan føre til vann i kroppen pga at babyen klemmer på de store venene i magen.... Så det kan også kanskje hjelpe å ligge på siden?! Lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På helsekost har de noe som heter Aquamin Total. Dette er urter i tablett form som er vanndrivende. Jeg fikk beskjed om at man kunne ta dette under svangerskapet.

 

Ellers vet jeg at grønn te hjelper, helst noen kopper for dag, uten sukker. Å gå tur er også anbefalt, siden det setter fart på kretsløpet og driver ut vann og slaggstoffer.

 

Det er også viktig å unngå sukker og salt, siden begge binder veske i kroppen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har også plutselig fått sikkelig elefant bein,vondt gjør det også,ikke hjelper det å ha beina høyt.Så kommer den lille jenta mi før tida så skal ikke jeg klage, klart 5 uker er vel kanskje litt i tidligste laget. Selv om jeg hadde takket veldig for jeg vil gjerne ha bena mine tilbake.Må vel bare vente i enda 35 dager om ikke mer!!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja,nei d e no dei siste 3 vekene d he blitt ekstremt.Hehe..

He prøvd å ha beina høgt oppe også,men jm sa at ej ikkje fikk lov t å ligge så mykje på ryggen.Huska ikkje heilt koffor,men e jo slik ej ligg best.Men bli litt vanskeli å ha beina høgt oppe når en ligg på sida?:P Hehe.. Men ska prøve å la ver å ligge på ryggen.Håpe på at d fungera.Vil helst ikkje gå me slike støttestrømpe i dinna varmen her. *sukk*

Takk takk:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmmm.. Ja,fe prøve å komme mej t byen slik at ej fe kjøpt d.For begynne å bli grundi lei no.

Sukker også?Trudde d gjaldt kun salt ej. Hmm..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja,nei e 5 veke ijen t terminen. Eller 4 veke og 6 daga for å ver litt meir presis.Men e jo lenge d da når en ska gå rundt me slike bein.

He ikkje hatt noken som helst andre plaga.Og d e d einaste ej slit me no egentli,så ej ska jo egentli ikkje klage.Men e berre ekstremt plagsomt når d e slik.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

heisann, he hatt samme plager som du lenge, skikkelig hovna i føtene. Vil sterkt anbefale støttestrømper, sjølv om det er varmt no..... dei hjelpe veldi bra! -å prøv å ligg et kvarter av og til med føtene skikkelig høgt, det går faktisk også når du ligg på sida, men ikkje so veldi behagelig,då...... Ellers har eg veldi god erfaring med at det hjelp godt å sykle, løyse opp anklane, liksom, for det vert no litt stivt etter kvart som vatnet pressar, men det kjenne du vel te, tenkjer eg.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

 

Har samme plager som dig. klarer ikke og holde tannbørsten på morningen, for da er vannet fordelt i kroppen, og ikke bare i bena.

 

Tror ikke der er så mye og gjøre?

Jeg kan heller ikke ligge på ryggen, men ligger på siden i sengen og har dynen lagt sammen under benene mine, det går faktisk!!

 

Lykke til.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har akkurat samme problemet. Prøv støtte strømper. Det hjelper i alle fall litt (på meg i alle fall).

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei på dere!

Jeg er også plaga med vann i beina, og spesielt på kveldstid er beina brennende varme, større og urolige. Det hjelper med støttestrømper hos meg, men ellers også med å legge de høyt noen ganger i løpet av en dag. Denne varmen som er her gjør det dessverre enda verre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja,nei trur ej ska prøve å sykle litt heller ej:) Har trim sykkel iallfall.. He berre blitt verre når ej går tur og slikt.Vil helst ikkje begynne me støttestrømpe,for d e ekstremt varmt her.Og d tvila ej på at ej takla.Men om d ikkje bli bedre så må ej vel d:)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei,e jo ekstremt varmt no.Så vil helst unngå støttestrømpe så lenge som muli.Og fe ikkje akkurat tak i slike heller akkurat her ej bor.(lita bygd) Men går jo over om ikkje så altfor lenge:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei

 

Jeg har også en del vann i bena, men ikke så mye som deg. Jeg går uten sokker når jeg er inne, da er det ikke noe som strammer. Brukte støttestrømper i forrige svangerskap og det hjalp mye ( hadde da termin i desember så temperaturen var heldigvis litt annerledes;-))

 

Det som hjelper meg om natten er å ha kalde kluter på bena. Gjør faktisk underverker. Ligger også med bena på en pute slik at de kommer litt høyere enn normalt.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen! Har skrevet innlegg til deg lemger opp og.. I det sisite har jeg forresten merka at føttene mine er brennende varme, særlig om kvelden/natten, hendene er også forferdelig varme. Er det tegn til at det er el at jeg får vann i kroppen tro?? Jeg måtte ha en balje med ISkaldt vann ved siden av sengen i natt, så jeg fikk avkjølt føttene når det var som verst .... Sukk... Drømmer meg bort til en deilig kald sjø oppå en flytemadrass med masse deilig kald drikke jeg nå :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...